Află cum obții păr îndreptat ca la salon, cu o placă de îndreptat părul accesibilă


Află cum obții păr îndreptat ca la salon, cu o placă de îndreptat părul accesibilă

Ai păr rebel și firul gros, dar tern și greu de ținut în frâu.


In articol:

Tu și alte sute de femei care se plâng de același lucru. Desigur că fiecare tip de păr are farmecul său, însă este chinuitor uneori.

Obosești câte produse de styling ai încercat și nu mai știi ce aparat îți este mai eficient. Soluția constă însă în eforturi mici și câteva alegeri înțelepte.

 

Folosește o placă de păr care nu arde

O placa de indreptat parul este prima soluție la care te vei gândi, însă nu orice tip de placă este benefică.

Rezultatul este același, însă în unele cazuri cu un compromis, cel al părului ars, cu vârfuri vizibile degradate din cauza stresului termic.

 

Preferă placa profesională de îndreptat părul. Gama aceasta de aparatură are avantajul de a-ți oferi rezultate bune, ca la salon. Sunt și varianta home use. Spre exemplu ce este diferit la o astfel de placă, față de orice variantă din magazine, se referă la posibilitatea de a seta diferit temperatura.

Astfel, ajustezi temperatura, pentru a nu supune părul unui stres termic prea mare, inutil de altfel.

 

Dacă ai firul de păr gros sau păr vopsit, cu siguranță ai nevoie de o treaptă superioară de încălzire pentru placa de păr. Nu același lucru îl poți spune în cazul în care părul tău este subțire, rar și fin.

 

O altă greșeală frecventă este îndreptarea părului când acesta este ud.

Desigur, părul ud poate fi îmblânzit mai bine, însă este total contraindicat să faci asta. Nu doar că îl arzi, însă șansele sunt ca procedura în sine de îndreptat să fie una destul de lungă. Nici îndreptarea lui când ai părul gras nu este o idee bună. Asta pentru că uleiurile naturale secretate în păr vor face imposibilă misiunea ta de a-l îndrepta ca la carte.

 

Folosește o perie de îndreptat părul

 

Că tot vorbeam despre cele care au părul fin și rar. Poate că placa de îndreptat părul este prea mult pentru o podoabă capilară de acest fel. În schimb, pentru uz zilnic ar fi de folos peria de îndreptat părul. Poate fi eficientă și poate fi folosită și când părul este umed. Adică usuci și îndrepți părul în același timp.

 

Și la acest tip de produs există o gamă profesională de care să ții cont. Cea din comerț, ieftină, este o perie cu aer cald, fără prea mult efect mai mult decât cel de periere. Caută versiuni

profesionale, care chiar îți îndreaptă părul. Sunt ușor de folosit și nu ai nevoie de cine știe ce îndemânare.

 

Părul îndreptat ca la salon- cum să îl obții și acasă

 

Nu este o misiune imposibilă, desigur. Dar trebuie să știi că produsele profesionale fac și ele diferența. După îndreptat poți aplica ceară sau un produs bun pentru fixare, eventual pudră, care să îți ofere și volum și să absoarbă excesul de sebum. Cele care au păr cu tendință de îngrășare înțeleg mai bine această situație.

 

De asemenea, contează foarte mult și întreținerea părului. Tratamentele cu cheratină sau cu botox ar putea fi de ajutor în acest sens. Iar dacă ai părul degradat, uscat, tern, oricâte aparate de îndreptat ai încerca efectul va fi de fiecare dată același- părul pe lungimea sa se va îndrepta, însă nu perfect.

 

Atenție să nu cazi în cealaltă extremă, când vei încărca părul cu produse de styling, căci acestea vor crea o peliculă vizibilă pe păr. Vei încerca să obții efect de păr drept, dar vei finaliza arătând ca având o perucă pe cap.

 

Părul drept este într-adevăr greu de obținut, nu degeaba este și atât de dorit de mai toate femeile!


Abonează-te pe

Citește și:

30 NOIEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. Află ce zodie rezolvă probleme neprevăzute!

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

DESCOPERĂ: Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire

29 NOIEMBRIE 2021: Horoscop zilnic luni. Află ce zodie realizează datorii pe termen lung!

DESCOPERĂ: Cine este GEORGE BURCEA. Biografia actorului care a instigat la violență domestică

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities 27 noiembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri