Adriana Iliescu, dezamăgită de fiica sa! Ce îi face Eliza în fiecare zi: „Au tot timpul conflicte...”


Adriana Iliescu, dezamăgită de fiica sa! Ce îi face Eliza în fiecare zi: „Au tot timpul conflicte...”

Adriana Iliescu, dezamăgită de fiica sa adolescentă, Eliza. Ce face adolescenta de când a intrat la liceu.


In articol:

Eliza Iliescu a ajuns la vârsta de 15 ani. Fiica Adrianei Iliescu a ajuns la vârsta adolescenței, iar odată cu acest moment, au început și unele probleme în relația mamă-fiică.

În urmă cu 16 ani, vestea că Adriana Iliescu vrea să devină mamă la 66 de ani i-a șocat pe mulți români, care s-au gândit la faptul că fetița va rămâne singură și fără ajutor.

Însă, fosta profesoară de limba și literatura română a făcut tot posibilul ca fiica sa să primească cea mai bună educație și să aibă tot ce este mai bun.

Citeste si: Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

Eliza și Adriana Iliescu, în conflict

 

Astăzi, Eliza are aproape 16 ani și s-a transformat dintr-o copilă timidă, într-o domnișoară frumoasă și cochetă. Ea învață foarte bine și este pasionată de muzică și de dans. Deși, aparent, se înțeleg de minune, în realitate, diferența de 66 de ani dintre cele două își spun cuvântul, fiecare având de multe ori opinii extrem de diferite:

„Eliza este foarte respectuoasă, dar a devenit emotivă, ca orice adolescență.

Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite. Eliza vrea să meargă cu fetele la mall, la cafenea, îi mai place câte un băiat. Își dorește și ea haine precum ale fetelor de vârsta ei, își dorește telefon modern. Tot ceea ce au și fac celelalte colege de școală.

Citeste si: Adriana Iliescu riscă sechestru pe pensie! Lovitură devastatoare în plină pandemie pentru cea mai bătrână mamă din România

Mama ei, însă, nu este forte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie”, au mărturisit surse apropiate celor două, pentru impact.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Cătălin Oprișan. „Eram băiatul cu ziarele”

Ce se întâmplă cu cei cu pensii de până la 3.000 de lei. Milioane ce români se vor bucura

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Viața de cuplu după ce apare un copil
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri