Adolescenta s-a dus la culcare cu o durere teribilă de cap. S-a trezit după patru zile, pe un pat de spital. Medicii s-au apropiat de ea și i-au spus adevărul şocant. „Nu m-am așteptat niciodată”


Ebony Stevenson avea dureri îngrozitoare de cap, așa că s-a dus la culcare. După patru zile, adolescenta s-a trezit pe un pat de spital, iar doctorii i-au dat o veste şocantă.

 

În timpul în care s-a aflat în comă, Ebony a devenit mamă. Tânăra de 18 ani nici măcar nu a știut că este însărcinată. Aceasta îşi aminteşte că pe 2 decembrie 2018 s-a dus la culcare cu o migrenă cumplită.

Mai târziu, Ebony a fost dusă la spital, iar medicii i-au indus coma.

Citeste si: Cântăreţul Šaban Šaulić a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer beat

Tânăra susține că nu a avut nici măcar burtă sau grețuri matinale, iar mentruația nu i-a lipsit. Medicii au descoperit că adolescenta are două utere, o condiție care afectează una din 3000 de femeie.

„Nici măcar nu m-am gândit dacă îmi doresc copil, cel puțin nu pentru următorii 10 ani și nu m-am așteptat niciodată să fiu o mamă tânără. Să mă trezesc din comă și să mi se spună că am fost însărcinată și chiar am dat naștere unei fetițe a fost copleșitor. Să îmi întâlnesc copilul a fost atât de suprarealist. M-am simțit ca într-o experiență de ieșire din corp. Este absolut un miracol. Nu își schimba-o pe Elodie pentru nimic în lume”, a declarat adolescenta, potrivit Mirror.

Sursa: Antena3


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a deslușit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar înainte să-l lovească! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri