Adina Alberts te invata: Tratamentul definitiv al transpiratiei in exces


Transpiratiile abundente sunt extrem de deranjante pentru cei care au experimentat acest fenomen. Zonele unde transpiratiile pot fi exagerate sunt diverse: axile, palme, spate, talpi, etc

O rezolvare rapida si comoda a acestui neajuns o reprezinta injectarea toxinei botulinice. Efectele se instaleaza in cateva zile iar rezultatele se pastreaza 6 luni.
 
O metoda radicala de a rezolva aceasta problema o reprezinta lipoaspiratia glandelor sudoripare. Aceste glande sunt situate in profunzimea straturilor pielii. Prin utilizarea unei canule speciale care suctioneaza si chiureteaza in acelasi timp, glandele sudoripare sunt distruse si apoi eliminate.

Lipoaspiratia glandelor sudoripare se face cu preponderenta la nivelul axilelor.

Vindecare locala se face intr-o saptamana. Nu raman semne vizibile ci doar cateva semne,  de 1-2 mm in diametru, locurile pe unde a fost introdusa canula.

In perioada imediat urmatoare, de cateva luni, este posibil sa apara mici denivelari la locul lipoaspiratiei, denivelari reprezentate de procesul de cicatrizare care are loc sub tegument. Masarea intensa a zonei rezolva problema in totalitate.

In unele cazuri, dupa 6-7 luni, este nevoie de inca o interventie, parte din glandele restante iti vor tripla activitatea, parte din glandele deteriorate se vor reactiva. Aceasta este explicatia transpiratiilor recidivante.

In aproximativ 80% din cazuri rezolvarea este definitiva dupa o interventie. Diferenta pana la  95% din cazuri, se obtine printr-o a doua interventie

Nu trebuie sa ne temem ca daca vor fi distruse glandele sudoripare dintr-o zona a corpului, toxinele nu mai pot fi eliminate! Foarte multi pacienti sunt ingrijorati de acest aspect.

Organismul are multe mecanisme prin care indeparteaza toxinele, altele decat transpiratiile: mictiunea, defecatia, respiratia, descuamarea pielii, etc.
Mai mult decat atat, pielea de pe toata suprafata corpului are glande sudoripare in structura sa, deci ramane posibila in continuare perspiratia si transpiratia, dar in alte zone decat cele operate.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri