Adi Constantin, analiză dură a coafurilor de la premiile Gopo! Monica Bârlădeanu, Irina Fodor, Giulia şi Anca Serea au fost luate în colimator!


Hairstylist-ul vedetelor, celebrul Adi Constantin, face o analiză acidă, dar corectă, a coafurilor divelor care au păşit pe covorul roşu la gala de decernare a premiilor Gopo!


In articol:

Monica Bârlădeanu

Monica şi veșnicele bucle lejere în vânt! Această rochie impune "HairUP", un coc lejer diafan la baza gâtului cu ACCEAŞI cărare pe mijloc și niște şuvițe alunecate natural.

Spre faţa ar fi creat o armonie desăvârșită în materie de culoare un soft Balayage care ar da mai multă luminozitate frumuseții sale autentice. Ar fi fost de bun augur!

Albertina Ionescu

A încercat de data aceasta să iasă din coafura ei consacrată "safe" care o avantajează mai mult decât soluţia de faţă, cu un volum nedescifrat și coada de rigoare la spate.. La ținuta aceasta neapărată trebuia să adopte o coafură simplă și finisată în detaliu.

Aşadar NU a ales ce trebuia!

Gina Chirila

La umerii supradimensionați pe care-i etalează, respectiv la guler trebuia neapărat să se inspire din Jennifer Lopez cu acel glam simplu de coc ridicat în vârful capului, cu niște şuvițe lăsate în zona perciunilor să cadă natural pe faţă! Nefiind vopsită, textura firului ei este una fragedă, părul ei fiind lipsit de volum. Aceasta coafură este ca nuca în perete! O salvează frumusețea angelică nativă.

Citeste si: Ce spune celebrul hairstylist Adi Constantin despre parul indragitei Andra? Uite ce schimbari i-ar face acesta. I-o da artistei drept exemplu pe Eva Longoria

Citeste si: Adi Constantin, hairstylist-ul vedetelor, comentează coafurile de pe covorul roşu! Vezi ce sfaturi are pentru Oana Roman, Margareta Pâslaru şi Cristina Şişcanu!

Citeste si: Ce spune celebrul hairstylist Adi Constantin despre parul indragitei Andra? Uite ce schimbari i-ar face acesta. I-o da artistei drept exemplu pe Eva Longoria

Giulia

Giulia a avut cea mai firească naturalețe pe vremea când avea părul ei lung și negru! Un blond pastel de data aceasta, ca nuanţa în vogă însă într-un contrast prea dur cu sprâncenele care, firește, trebuiau lăsate mai luminoase pe o treaptă de şase (Hazelnut) respectiv o avantaja mai mult bretonul coafat spre faţă  tip lacrimă.

Anca Serea

Anca încearcă un glam care nu îi iese până la capăt deoarece detaliile sunt învechite! Cărarea pe mijloc trebuia să aibă continuitate fără acel tapaj care îmbătrânește coafura, iar părul necesită mai mult luciu și netezire pentru a duce spre adevăratul wet look marca Kim Kardashian.


Abonează-te pe

Citește și:

Adi Constantin, hairstylist-ul vedetelor, comentează coafurile de pe covorul roşu! Vezi ce sfaturi are pentru Oana Roman, Margareta Pâslaru şi Cristina Şişcanu!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Hairstylist-ul vedetelor "demolează" apariţiile Mihaelei Rădulescu! Uite ce spune despre coafurile ei, dar şi ce vedete excelează la capitolul "podoabă...

Adi Constantin, specialistul Kfetele.ro pe HAIRSTYLE: Coafura rapidă care te salvează la evenimente

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Reguli de bune maniere când mergi în vizită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri