Adi Constantin, hairstylist-ul vedetelor, comentează coafurile de pe covorul roşu! Vezi ce sfaturi are pentru Oana Roman, Margareta Pâslaru şi Cristina Şişcanu!


Adi Constantin comentează coafurile unor vedete de top! Uite ce spune despre Cristina Şişcanu, Oana Roman, Margareta Pâslaru, Dana Săvuică si Amalia Enache.

Oana Roman

Oana, din orice unghi, este mult prea închisă la culoare. Poposeşte în nişte nuanţe care nu o avantajează în mod deosebit. A venit primăvara, aşadar, vreau să văd LUMINOZITATE. Urgent nuanţe maro aurii, ca bază, cu luminozităţi pe treapta de şapte. Un fel de "soft" Balayage!"

Cristina Şişcanu

Un păr nevopsit şi o tunsoare compactă! Are o coafură foarte "safe", care se potriveşte de minune cu ţinuta. Pe viitor, pentru că anii trec, iar timpul nu iartă, Cristina ar trebui să se reprofileze spre nuanţe de blond-caramel a la J.Lo.

Amalia Enache

Amalia şi veşnicele ei bucle...Nimic eronat în această alegere, însă e puţin învechită. În sfârşit are o tonalitate de blond care o avantajează, vedeta ieşind din sfera de "blond pui".

Dana Săvuică

Dana este o dulce şi un "icon" al frumuseţii, care a optat pentru o tunsoare bob. Din păcate, nu m-a convins. O preferam cu părul mai lung, fără doar şi poate!

Margareta Pâslaru

Distinsa doamnă Margareta poartă un reflex metalic, mult dorit de public. Este o nuanţă populară, însă o dezavantajează pentru că îi conferă un aer mai rigid.

Nuanţele blond rose-gold sunt mai adecvate pentru domnia sa. Un plus pentru styling-ul creat, pe care-l poartă foarte chic.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Imagini UNICE cu Mădălina Manole la plajă! Vezi aici cum arăta regretata cântăreață în costum de baie FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri