Adevarul nespus despre ciupercile champignon din supermarketuri. Le consumi fara sa stii asta!


Ciupercile Champignon sunt foarte cautate de persoanele care tin cure de slabire, de vegetarieni, dar si de un numar mare de consumatori in perioadele de post.

O cana de ciuperci asigura organismului 50 de calorii din care acesta isi poate extrage energia necesara. Putini insa stiu cum sa le prepare corect pentru ca aceste alimente sa nu-si piarda proprietatile benefice.

Cat timp trebuie sa fierbeti ciupercile Champignon?


Timpul de fierbere a ciupercilor Champignon depinde foarte mult de starea lor: prospata sau congelata. Daca sunt proaspete, se fierb in cratita cu apa deja clocotita timp de 7 minute.

Cum sa gatesti ciupercile Champignon ca sa fie sanatoase!

In oala sub presiune se lasa doar pentru 5 minute. In acest mod veti reusi sa pastrati toti nutrientii din ciuperci.
Daca alegeti sa le preparati in oala pentru gatit cu abur, le puteti lasa timp de 10 minute.

In cazul in care aveti la indemana ciuperci congelate, acestea trebuie initial decongelate la tamperatura camerei. Dupa aceasta, se spala si se pun la fiert in apa clocotita pentru 3 minute.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Este oficial! Ce se întâmplă cu starea de alertă în România, după 16 august

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri