În această perioadă a anului, pe tarabele din piaţă şi-au făcut loc roşiile cu moţ sau roşiile cu ţugui.
Adevărul despre roşiile cu moţ! NU le mai consuma niciodată!
Dacă producătorii spun că acestea au ţugui ca o caracteristică a soiului Prekos, un hibrid bulgăresc extratimpuriu, cercetătorii au o cu totul altă părere. În încercarea de a afla adevărul din spatele acestui mister Agrointeligenţa a stat de vorbă cu dr. ing. Costel Vânătoru de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, ”părintele” a zeci de soiuri noi de legume obţinute prin cercetare şi poate cel mai cunoscut expert în varietăţi şi cultura de roşii româneşti.
Citeste si: A fost diagnosticată cu cancer de colon la 40 de ani. Povestea unei eroine
Citeste si: Nu ignoraţi aceste simptome! Femeile care păţesc asta după menstruaţie riscă să aibă cancer
Citeste si: Masca asta te scapă de riduri şi acnee după a doua utilizare. Uite cum se prepară
”Vedem pe tarabă aceste aşa-zise roşii Prekos, dar care au un mucron foarte pronunţat şi toate fructele de pe tarabă par ca scoase la tipar.