Adevarul despre aceasta cicatrice pe care toti o avem pe bratul stang!


Probabil ai observat ca foarte multe persoane au acest semn sub forma unei cicatrici pe bratul stang.

 

Aceasta cicatrice a aparut in urma vaccinului pentru varicela, destul de comun inainte de anii 1970. Medicii foloseaza un virus viu Vaccinia pentru a declansa un raspuns imunitar care protejeaza impotriva virului care cauzeaza varicela.
Pustule de puroi incepeau sa se formeze imediat dupa vaccinare. Aparea o crusta care se vindeca in cateva saptamani, lasand o cicatrice in urma.
Medicii foloseau  un ac bifurcat care era introdus in solutia de Vaccinia si bratul era intepat de mai multe ore. De fiecare data cand acul intepa pielea, o cantitate mica de vaccin era depozitata, formandu-se pustule.

Aceasta cicatrice a aparut in urma vaccinului pentru varicela, destul de comun inainte de anii 1970. Medicii foloseau un virus viu Vaccinia pentru a declansa un raspuns imunitar care protejeaza impotriva virusului care cauzeaza varicela.

Pustule de puroi incepeau sa se formeze imediat dupa vaccinare. Aparea o crusta care se vindeca in cateva saptamani, lasand o cicatrice in urma.

Medicii foloseau  un ac bifurcat care era introdus in solutia de Vaccinia si bratul era intepat de mai multe ori. De fiecare data cand acul intepa pielea, o cantitate mica de vaccin era depozitata, formandu-se pustule. 

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostit!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri