Adelina Pestritu a recunoscut, in sfarsit, de ce s-a tuns scurt! E cu adevarat emotionant


Adelina Pestritu a reusit sa lanseze un adevarat tren pe taramul mioritic cu noua ei coafura: scurta, asimetrica si extrem de sexy, scrie WOWbiz.ro.

Desi parul scurt o prinde de minune, multi carcotasi au fost de parere ca odata cu taierea parului, bruneta si-ar fi pierdut si din feminitate.
"Şi chiar nu mă simt deloc bărbat, aşa cum poate m-ar numi unii dintre voi. Ba dimpotrivă, mă simt mai sexy ca niciodată. Hainele, machiajul, bijuteriile, dar şi atitudinea, se mulează mai bine ca niciodată pe acest stil pe care l-am abordat. Şi, până la urmă, nouă, femeilor, întotdeauna ne-a plăcut să avem şi o latura mai puţin feminină la purtător.Vreau să cred că noi, ca naţie, avem capacitatea de a depăşi acele clişee plictisitoare şi lipsite de sens precum „Arăţi ca un bărbat! Ţi-ai pierdut feminitatea!” etc.

Trăim într-o lume care ne lasă la dispoziţie puterea de a alege. Iar eu am ales să fiu aşa cum mă vedeţi. Şi nu vreau să mulţumesc pe nimeni. N-o să-mi transform viaţa având scopul de a mulţumi întreaga lume, pentru că ar fi o luptă pierdută din start.
Oamenii emit păreri, dar nu se gândesc că, poate spunând unei femei că tunsă scurt arată ca un bărbat sau că este urâtă, pot atinge alte femei care sunt bolnave de cancer şi, fără voia lor au ajuns în această fază.

Referitor la acest subiect, vă spun cu o imensă bucurie sufletească, că atunci când am luat decizia de a renunţa la părul lung, am putut întinde şi o mână de ajutor femeilor bolnave de cancer, care au atât de multă nevoie de noi toţi, prin intermediul Fundaţiei Renaşterea"
, a spus bruneta pe blogul ei, edamagazine.ro
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cuza a devenit tătic?! A fost surprins într-o ipostază uimitoare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri