Adela Popescu vrea sa nasca natural! Vedeta tv se apuca de exercitii pentru gravide


Adela Popescu vrea sa aduca pe lume primul ei copil, natural, si nu prin cezariana.

 

Adela Popescu e bucuroasa ca nu are o sarcina tocmai grea, astfel ca nu a renuntat la activitate. Are pofta de viata, prezinta o emisiune, se implica in diverse proiecte si, mai nou, se va apuca si de exercitii fizice speciale pentru gravide.
“Adela vrea sa nasca natural pentru ca sa se refaca mai repede, plus ca stie ca si pentru copil e mai bine natural decat cezariana. Se va apuca de exercitii fizice speciale pentru gravide, lucru care o va ajuta daca e decisa sa nasca natural. A vazut ca Valetina Pelinel se simte bine si face miscare, chiar daca e insarcinata, si i-a suras si Adelei ideea”, sustin surse din anturajul vedetei.

Adela Popescu e bucuroasa ca nu are o sarcina tocmai grea, astfel ca nu a renuntat la activitate. Are pofta de viata, prezinta o emisiune, se implica in diverse proiecte si, mai nou, se va apuca si de exercitii fizice speciale pentru gravide.“Adela vrea sa nasca natural pentru ca sa se refaca mai repede, plus ca stie ca si pentru copil e mai bine natural decat cezariana. Se va apuca de exercitii fizice speciale pentru gravide, lucru care o va ajuta daca e decisa sa nasca natural. A vazut ca Valetina Pelinel se simte bine si face miscare, chiar daca e insarcinata, si i-a suras si Adelei ideea”, sustin surse din anturajul vedetei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri