Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?: „Am fost întrebată în câte luni sunt”

Adela Popescu
Adela Popescu are trei copii

Ce spune Adela Popescu despre o altă sarcină. Ea și Radu Vâlcan au împreună trei băieți, iar de curând cel mic a fost botezat.

Adela Popescu a luat pe toată lumea prin surprindere. Frumoasa vedetă care este mamă a trei băieți extrem de simpatici a vorbit despre a patra sarcină.

La doar câteva zile după ce și-a botezat mezinul, Adela Popescu a primit mai multe întrebări legate de o altă sarcină.

Prezentatoarea TV a ieșit în club cu soțul ei, Radu Vâlcan, iar Adela a atras toate privirile, astfel că unii s-au întrebat dacă nu cumva este însărcinată pentru a patra oară.

Ținuta pe care a purtat-o Adela i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă pe sub rochia vaporoasă nu se ascunde cumva vreo burtică.

Citeste si: Adela Popescu, adevărul despre cea de-a patra sarcină: „Am fost întrebată în câte luni sunt”. Ultima ei apariție a ridicat semne de întrebare

„Aseară am fost întrebată în câte luni sunt”,  a fost mesajul postat de Adela Popescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adela Popescu
Adela Popescu a fost intrebata daca este insarcinata din nou[Sursa foto: Instagram]

„Vineri mi-a spus un coleg că îi place de mine așa mai pufoșică. Aseară că sunt gravidă. Rochia o arunc, clar, dar mi-e că problema tot nu o rezolv”,  a continuat prezentatoarea TV. 

Adela Popescu
Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?[Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV a continuat șirul glumelor, explicând că mai multe persoane, printre care și câteva prietene apropiate, i-ar fi zis să nu poarte rochia respectivă. „S emnale au fost.. ”, a mai spus ea.

Altfel spus, din răspunsul vedetei se poate înțelege foarte clar că nu poate fi vorba despre o nouă sarcină, ci despre o alegere nefericită a ținutei.

Citeste si: Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu, după o noapte petrecută în club! Prezentatorul a postat pe internet imaginile cu soția lui

Adela Popescu, glume despre a patra sarcină

În luna aprilie, Adela Popescu a încercat să glumească pe seama faptului că prietenele sale își măresc familia, iar ea ar putea rămâne "în urmă":

„Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru.

Nu!", a declarat soția lui Radu Vâlcan, în direct, la TV.

Citeste si: Adela Popescu, detalii neștiute despre nunta ei cu Radu Vâlcan! Ce a făcut vedeta în ziua nunții?!: „Nu am putut să zic nimănui”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015, iar după câteva luni, au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Acum, cei doi au împreună trei băieți.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

"Adela nu este soţia mea" Cuvintele lui Radu Vâlcan au surprins pe toată lumea

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Adela Popescu, anunț despre a patra sarcină: „Îl fac pe numărul patru”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies