Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?: „Am fost întrebată în câte luni sunt”

Adela Popescu
Adela Popescu are trei copii

Ce spune Adela Popescu despre o altă sarcină. Ea și Radu Vâlcan au împreună trei băieți, iar de curând cel mic a fost botezat.

Adela Popescu a luat pe toată lumea prin surprindere. Frumoasa vedetă care este mamă a trei băieți extrem de simpatici a vorbit despre a patra sarcină.

La doar câteva zile după ce și-a botezat mezinul, Adela Popescu a primit mai multe întrebări legate de o altă sarcină.

Prezentatoarea TV a ieșit în club cu soțul ei, Radu Vâlcan, iar Adela a atras toate privirile, astfel că unii s-au întrebat dacă nu cumva este însărcinată pentru a patra oară.

Ținuta pe care a purtat-o Adela i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă pe sub rochia vaporoasă nu se ascunde cumva vreo burtică.

Citeste si: Adela Popescu, adevărul despre cea de-a patra sarcină: „Am fost întrebată în câte luni sunt”. Ultima ei apariție a ridicat semne de întrebare

„Aseară am fost întrebată în câte luni sunt”,  a fost mesajul postat de Adela Popescu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Adela Popescu
Adela Popescu a fost intrebata daca este insarcinata din nou[Sursa foto: Instagram]

„Vineri mi-a spus un coleg că îi place de mine așa mai pufoșică. Aseară că sunt gravidă. Rochia o arunc, clar, dar mi-e că problema tot nu o rezolv”,  a continuat prezentatoarea TV. 

Adela Popescu
Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?[Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV a continuat șirul glumelor, explicând că mai multe persoane, printre care și câteva prietene apropiate, i-ar fi zis să nu poarte rochia respectivă.

„S emnale au fost.. ”, a mai spus ea.

Altfel spus, din răspunsul vedetei se poate înțelege foarte clar că nu poate fi vorba despre o nouă sarcină, ci despre o alegere nefericită a ținutei.

Citeste si: Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu, după o noapte petrecută în club! Prezentatorul a postat pe internet imaginile cu soția lui

Adela Popescu, glume despre a patra sarcină

În luna aprilie, Adela Popescu a încercat să glumească pe seama faptului că prietenele sale își măresc familia, iar ea ar putea rămâne "în urmă":

„Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru.

Nu!", a declarat soția lui Radu Vâlcan, în direct, la TV.

Citeste si: Adela Popescu, detalii neștiute despre nunta ei cu Radu Vâlcan! Ce a făcut vedeta în ziua nunții?!: „Nu am putut să zic nimănui”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015, iar după câteva luni, au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Acum, cei doi au împreună trei băieți.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

"Adela nu este soţia mea" Cuvintele lui Radu Vâlcan au surprins pe toată lumea

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Adela Popescu, anunț despre a patra sarcină: „Îl fac pe numărul patru”

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies