Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu. Prezentatoarea TV nu s-a așteptat la acest gest din partea lui: „Ce om! Chiar m-am supărat pe el”


Adela Popescu și-a botezat, de curând, băiețelul, iar Cabral a lipsit de la marele eveniment. Care a fost motivul prezentatorului TV?


In articol:

Adela Popescu și Cabral sunt buni prieteni de foarte mulți ani, dar chiar și așa, prezentatorul TV a lipsit de la botezul lui Adrian, fiul colegei lui de breaslă. Soția lui Radu Vâlcan a spus, ulterior, că s-a supărat pentru faptul că nu a ajuns la eveniment, însă totul are o explicație. Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu și cum a reacționat Cabral.

Citeste si: "Adela nu este soţia mea" Cuvintele lui Radu Vâlcan au surprins pe toată lumea

Cabral a lipsit de botezul fiului Adelei Popescu

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu

[Sursa foto: Instagram]

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu

Cu toate că leagă o prietenie de ani buni, Adela Popescu a mărturisit că s-a supărat destul de tare atunci când prezentatorul TV nu a putut ajunge la botezul fiului ei. Soția lui Radu Vâlcan a avut impresia că acesta s-a dus la grătar în loc să fie prezent la ceremonia de creștinare, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Cabral ar fi fost prezent la o probă de Time Attack, într-o zonă îndepărtată de București.

„Trebuie să vă spun următorul lucru, prietenia noastră durează de mulți ani. Ideea este în felul următor, acest domn nu a venit la botezul fiului nostru pentru că a avut o treabă importantă. Eu n-am știut că e așa important, chiar m-am supărat pe el. Am zis, «Bă, ce om!». Când colo, el era pe podium. Am zis că s-a dus să facă un grătar”, a povestit prezentatoarea TV.

Citeste si: Adela Popescu și familia sa s-au îmbolnăvit grav: „M-am speriat enorm”

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu

[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost prezenți la botezul fiului lui Cabral

Fiind prieteni foarte buni, Adela Popescu și soțul ei nu au putut rata marele eveniment din familia Ibacka, astfel că au fost prezenți la botezul lui Tiago. În ziua respectivă, însă, a avut loc un incendiu în curtea vecinilor, întâmplare despre care prezentatoare TV a ținut să amintească.

„Deci când am ajuns noi la botez, erau în fața casei domnului aici prezent trei mașini de Pompieri și o Salvare. Eu eram în paiete și mă gândesc pe cine sun. Pe tine, m-am gândit că ești în comitetul de salvare. Fodor… am aflat că și el s-a implicat”, a spus Adela Popescu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Șerban Copoț. „Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm”

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Adela Popescu, anunț despre a patra sarcină: „Îl fac pe numărul patru”

Cine este RADU VÂLCAN. "M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Eu doream stabilitate, îmi place familia."

Cu ce se scot petele de vin roșu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri