Ada Palade a slăbit 40 de kilograme: “Nu eram fericită. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”


Ada Palade a slăbit 40 de kilograme: “Nu eram fericită. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”

Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, a slăbit în ultimii trei ani nu mai puțin de 40 de kilograme. “Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”, mărturisește aceasta. Ada a început să slăbească după ce s-a întors de la Londra, unde a locuit o bună bucată de timp. Și spune că nu-i este deloc greu să se mențină. “Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți”, adaugă Ada.

Fiica lui Cornel Palade spune despre ea că în viața de toate zilele este un om simplu, care iubește arta. “Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața mea, dar îmi place și să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură și îmi aduce liniște.” De fel, Ada este mai energică, așa că cel mai greu la Te cunosc de undeva! îi este atunci când trebuie să stea multe ore la machiaj. Se amuză însă teribil atunci când își vede colegii de sex masculin în travesti.

Mai spune despre ea că are două “mari frici”, să nu fie îngropată de vie și să nu întârzie la spectacol, și că nu se poate opri din a urmări reality-show-ul “Insula Iubirii”, de la Antena 1. „Cel mai greu este atunci când trebuie să aștept o săptămână pentru fiecare episod, dar mă uit la sezoanele trecute”, mai spune ea.

I-ar plăcea ca lumea să știe despre ea că este o artistă versatilă, flexibilă, care a muncit mult până să joace alături de tatăl ei, la Te cunosc de undeva!. „Abia aștept să mă cunoașteți și să vă bucurați de ce pot oferi publicului pe scenă și pe micile ecrane”, mai spune ea.

Citeste si: Vestea zilei în showbizz-ul din România! A devenit mămică din nou! Tăticul este și el celebru!

Citeste si: Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează “Lacrimi la Marea Neagră”

Citeste si: Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: O supervedetă din România a născut la 46 de ani! A ținut sarcina secretă timp de 8 luni!

Citeste si: O supervedetă din România a născut la 46 de ani! A ținut sarcina secretă timp de 8 luni!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu! Vedeta nu consumă după ora 14.00 decât iaurt şi ceai!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri