Acum puteti obtine cel mai bun pret iPhone la TotalConvert!


Acum puteti obtine cel mai bun pret iPhone la TotalConvert!

Un smartphone este un device esențial în zilele noastre, datorită faptului că ne ajută să comunicăm foarte rapid și eficient, ne ajută să ne informăm instantaneu, ne putem orienta în spațiu prin GPS la nevoie, putem consuma conținut audio/video și așa mai departe.

 Cu siguranță, în funcție de posibilități, dacă unei persoane i se strică telefonul, cel tărziu în câteva ore își va achiziționa un alt model funcțional, fie nou, fie second hand.

Suntem practic dependenți de aceste device-uri dar discutăm despre o dependență extrem de utilă pentru o viață de zi cu zi mai simplă și mai sigură.

În cazul în care doriți achiziționarea unui smartphone și vă întrebați dacă să cumpărați unul nou sau unul second hand, întrebarea este una destul de simplă și contează în primul rând exact așteptările pe care le aveți dar și posibilitățile materiale.

În mod cert, un smartphone second hand este mult mai ieftin, deci poate reprezenta o ofertă mult mai bună.

Desigur că, în prezent, există un număr extrem de mare de telefoane mobile de buget, dar în ceea ce privește ofertele pentru un smartphone mid range sau de top dar second hand, s-ar putea să uitați de acele telefoane de buget. În cazul unui smartphone second hand, puteți obține performanțe impresionante cu un cost redus, având posibilitatea de a beneficia și de garanție dacă îl veți achiziționa din locul potrivit.

Desigur, uneori poate că aveți nevoie sau căutați ceva anume- ceva ce puteți obține numai de la un anumit brand. În acest caz, dacă ați cumpăra un smartphone folosit, s-ar putea să faceți cea mai bună mișcare în ceea ce privește raportul preț/calitate.

În general, singurul motiv real pentru a cumpăra un telefon folosit este dacă aveți absolut nevoie de o anumită caracteristică, stil de design sau marcă.

Cea mai bună modalitate de a decide dacă cumpărați sau nu de ocazie este să vă gândiți la problemele dumneavoastră de smartphone.

Un brand de top care produce și comercializează device-uri performante și de cea mai bună calitate, este bineînțeles Apple. Un smartphone Apple în general, își pasteaza valoarea pe piață extrem de bine, pentru simplul fapt că discutăm despre cele mai bune tehnologii, despre performanțe maxime și durabilitate, dar si update-uri regulate de software.

Altfel spus, puteți achizitiona un iPhone second hand de acum două generații de exemplu, pentru același motiv pentru care ați achiziționa unul nou dar cu un preț considerabil mai mare. 

Puteți face cea mai bună afacere dacă vă doriți un smartphone performant și accesibil, optând simplu și rapid, la numai un click distanță, la cel mai bun pret iPhone la TotalConvert.

Există mai multe motive pentru care achiziționarea unui smartphone second hand este avantajoasă:

Economisiți o mulțime de bani

Un telefon second-hand este mult mai accesibil decât un smartphone nou. Acest lucru se datorează faptului că atunci când un utilizator anterior a folosit deja un telefon, prețul acestuia va scădea foarte mult și această scădere a prețului vă vă aduce cu siguranță beneficii dacă sunteți atent la buget. Astfel, chiar dacă aveți ochii pe un model de telefon recent lansat, este posibil să vă bucurați de sume importante de bani economisite, prin achiziționarea unui telefon la mâna a doua. Dacă alegeți un model de telefon mai vechi dar performant, veți cheltui mult mai puțin și vă puteți bucura de facilitățile pe care le oferă un smartphone performant actual. De exemplu, dacă achiziționați un smatphone second hand prin intermediul celor de la Totalconvert.ro vă puteți bucura de reduceri considerabile, procentele fiind extem de atractive.

Posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată

Dacă vă place doar să urmăriți cele mai noi gadgeturi de pe piață, este posibil să pierdeți o mare varietate de opțiuni de telefone accesibile, performante și ușor de utilizat. Magazinele de vânzare cu amănuntul și operatorii de telefonie furnizează de obicei doar cele mai recente telefoane lansate în ultimul an. Cu toate acestea, dacă preferați să căutați telefoane second-hand, gama din care vă puteți alege va fi mult diversificată și veți avea mai multe opțiuni de selectat.

Impact pozitiv asupra mediului înconjurător

Dacă sunteți conștienti de impactul achizițiilor dumneavoastră asupra mediului, atunci achiziționarea unui telefon second-hand ar trebui să fie prima opțiune la care ar trebui să vă gândiți. Deoarece deșeurile tehnologice sunt un factor care contribuie la deșeurile de mediu, luați în considerare achiziționarea unui telefon second-hand pentru a împiedica cel puțin încă un dispozitiv să completeze marea de deșeuri tehnologice. În plus, achiziționarea unui smartphone second hand, implica și scăderea consumului de materie prima care este necesară pentru a produce de la zero un nou device. Cu cât utilizăm mai mult timp dispozitivele care sunt deja în uz, cu atât diminuăm nevoia companiilor de a confecționa noi produse, implicit de a consuma mai multe resurse.

În ceea ce privește magazinul online Totalconvert.ro, trebuie să știți că nu vă veți limita doar la achiziționarea unor smartphone-uri second hand, gama de produse disponibilă la numai un simplu click distanță, fiind una mult mai variată și împărțită în următoarele categorii principale:

 • Telefoane
 • Tablete
 • Laptopuri
 • Ceasuri
 • Smartwatch
 • Audio
 • Tv
 • Foto
 • Video
 • Console
 • Jocuri
 • Accesorii
 • Diverse

Toate acestea sunt disponibile la un raport calitate/preț mai mult decât avantajos și sunt produse care beneficiază de garanție fiind atent selecționate și verificate înainte de a fi puse la vânzare.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este Mihai Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cum se pun murăturile la borcan. Cele mai bune murături ca la bunica acasă

CITEȘTE: Cât timp se fierbe supa de pui

CITEȘTE: Cât timp se ia cătina cu miere. Beneficiile cătinei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este soția lui Mihai Bobonete | Cătălina Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri