Acum este cea mai sexy femeie din România, dar uite cum arăta Adelina Pestriţu în adolescenţă! Îţi vine să crezi că este ea? FOTO!


Adelina Pestriţu, cum arăta în adolescenţă! Vezi imaginea incredibilă cu ea!

Adelina Pestriţu este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, un model pentru foarte multe românce care-i asculta sfaturile şi se inspiră din stilul ei vestimentar şi chiar din atitudinea vedetei.

Frumoasa brunetă are comunităţi uriaşe, de mai bine de două milioane de prieteni pe facebook şi instagram, amici cu care comunică în permanenţă, prin mesaje, după fiecare poză postată sau pe insta story.

Citeste si: Vrei să ştii cu ce se ocupă cu adevărat soţul Adelinei Pestriţu? Uite ce afacere îi aduce bani frumoşi tânărului!

Ei bine, Ade este totodată o femeie extrem de sexy şi sigură pe ea, una dintre acele mămici moderne care ne fac pe toate să sperăm să se poate. Că se poate să fii femeie de carieră, mamă, să ai şi timp pentru pasiunile tale, să ai şi clipe frumoase în doi cu soţul, şi momente pentru prieteni sau pentru evenimente sociale. Trebuie doar să fii organizată!

Adelina Pestriţu, cum arăta în adolescenţă! Vedeta purta bentiţă şi nici nu concepea să chiulească!

Ştim cu toţii cum este Adelina astăzi şi o admirăm, dar punem pariu că nu vă imaginaţi cum arăta şi cum se comporta în adolescenţă..

Adelina Pestriţu era o elevă foarte cuminte, care purta bentiţă şi nici nu concepea să chiulească. Liceana Ade ieşea o dată sau de două ori pe săptămână cu prietenele în parc sau la un suc, apoi mergea acasă şi îşi făcea, sârguincioasă, temele.

Iar dacă vorbim despre aspectul fizic, trebuie să recunoaştem că şi atunci vedeta era foarte frumoasă.

Citeste si: Adelina Pestritu, rochii de nuntă de 40.000 de euro! Imagini incredibile


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri