Actrița Natalie Ester, mesaj dur după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Atâta lipsă de decență nu credeam că se poate”


Actrița Natalie Ester a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a vorbit despre tot ce s-a întâmplat după moartea regretatului designer Răzvan Ciobanu.

Natalie Ester este revoltată, din cauza mesajelor urâte postate de unele persoane, după moartea designerului.

razvan ciobanu
„Numele lui Răzvan Ciobanu l-am învățat abia azi, sigur îl aflasem de mai multă vreme, dar lumile noastre nu ştiu să se fi intersectat vreodată şi poate că de-aia n-am reținut personajul. Rolul lui pe pământ s-a încheiat prea devreme, din păcate, îmi pare foarte rău pentru suferința celor care l-au iubit şi acum îl plâng.

De la viața lui nu am apucat să învăț nimic, dar de la moartea lui am primit, în schimb, o lecție cumplită despre mulți români, creştini şi oameni, totodată. Atâta lipsă de decență nu credeam că se poate. Pe Facebook, în zi de sfântă sărbătoare a Învierii, lumea cerne ură. Inimaginabil. Te voi ține minte, Răzvan Ciobanu. E ultima ta zi pe pământ, eşti fără suflare, dar ții lumii oglinda în față şi ce vedem în ea e cumplit.

Citeste si: Dezvăluri incredibile ale Prodancei despre Răzvan Ciobanu! Ce îi spunea regretatul designer în privința hainelor. ”Tu??? Poți să ieși în fundul gol că ești frumoasă!”

Sper să intre omenirea în renovare, altfel respiră absolut degeaba”, a scris Natalie Ester în mediul online. Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri