Actriţa Louisa Moritz a murit la 72 de ani


Actriţa Loui"a Moritz, care a avut un rol în pelicula "Zbor deasupra unui cuib de cuci” (One Flew Over the Cuckoo's Nest).

Actriţa Loui"a Moritz, care a avut un rol în pelicula "Zbor deasupra unui cuib de cuci” (One Flew Over the Cuckoo's Nest), alături de Jack Nickolson, şi care l-a acuzat pe Bill Cosby de agresiune sexuală, a decedat săptămâna trecută în Los Angeles. Actrița avea vârsta de 72 de ani și se pare că a murit din cauze naturale.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

"I-a cedat inima. A murit din cauze naturale. Nu s-a simţit bine anul trecut şi avea tulburări de echilibru", a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei, Edward Lozzi, potrivit Variety.

Actrița a făcut dezvăluiri publice referitoare la faptul că Bill Cosby a agresat-o sexual înaintea unei apariții în emisiunea „Tonight Show”.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune despre moartea unei femei celebre din România: "Glasul i-a rostit numele intreg"

''Louisa Moritz a fost o femeie curajoasă, care a înfruntat o figură emblematică a Hollywoodului, Bill Cosby, în efortul de a-şi recăpăta renumele şi reputaţia, după ce acesta a numit-o public mincinoasă când actriţa l-a acuzat public de abuz sexual şi agresiune'', a spus avocatul femeii.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri