Actriţa Doris Day a murit


Actrița și cântăreața Doris Day, care a avut o carieră de succes la Hollywood la sfârșitul anilor 50' și 60', a murit la vârsta de 87 de ani.

"The Doris Day Animal Foundation" a confirmat că starul s-a stins din viață luni, în casa ei din Carmel Valley, California.

Fundația care a fost înființată de Doris Day a transmis că actrița a fost înconjurată de prietenii apropiați și familie în ultimele ei clipe de viață, potrivit thesun.co.uk.

Citeste si: Primele declarații ale soției lui Mihai Constantinescu: “Să ne rugăm! E grav! Să ne ajute Dumnezeu!” Artistul a facut stop cardio-respirator și e internat la Terapie Intensivă

Doris Day se afla într-o „condiție fizică excelentă pentru vârsta ei, dar, recent, a contactat o pneumonie severă”, a mai transmis fundația. Day a devenit cunoscută după ce a înregistrat, în anul 1945, „Sentimental Journey” ca solistă pentru Les Brown and His Band of Renown. Cântecul a devenit un imn popular al celui de-al Doilea Război Mondial, iar în 1946 Doris Day a fost cea mai bine plătită cântăreață de sex feminin din lume.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri