Actriţa Doris Day a murit


Actrița și cântăreața Doris Day, care a avut o carieră de succes la Hollywood la sfârșitul anilor 50' și 60', a murit la vârsta de 87 de ani.

"The Doris Day Animal Foundation" a confirmat că starul s-a stins din viață luni, în casa ei din Carmel Valley, California.

Fundația care a fost înființată de Doris Day a transmis că actrița a fost înconjurată de prietenii apropiați și familie în ultimele ei clipe de viață, potrivit thesun.co.uk.

Citeste si: Primele declarații ale soției lui Mihai Constantinescu: “Să ne rugăm! E grav! Să ne ajute Dumnezeu!” Artistul a facut stop cardio-respirator și e internat la Terapie Intensivă

Doris Day se afla într-o „condiție fizică excelentă pentru vârsta ei, dar, recent, a contactat o pneumonie severă”, a mai transmis fundația. Day a devenit cunoscută după ce a înregistrat, în anul 1945, „Sentimental Journey” ca solistă pentru Les Brown and His Band of Renown. Cântecul a devenit un imn popular al celui de-al Doilea Război Mondial, iar în 1946 Doris Day a fost cea mai bine plătită cântăreață de sex feminin din lume.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Rona Hartner, clipe grele! Face chimioterapie, iar acum are şi embolie pulmonară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri