Actorul Joseph Pilato, star al filmului "Pulp Fiction", a murit la vârsta de 70 de ani


Actorul american Joseph Pilato, star al filmelor "Pulp Fiction" şi "Day of the Dead", a murit la vârsta de 70 de ani, în somn, în noaptea de duminică spre luni.

Actorul american Joseph Pilato, star al filmelor "Pulp Fiction" şi "Day of the Dead", a murit la vârsta de 70 de ani, în somn, în noaptea de duminică spre luni, potrivit mirror.co.uk. Informaţia despre decesul actorului a fost confirmată pe platforma de socializare online Facebook de actorul american Marty Schiff, un prieten al lui Pilato.

Actorul Joseph Pilato, star al filmului "Pulp Fiction", a murit la vârsta de 70 de ani

Citeste si: Verișoara lui Sylvester Stallone a murit într-un accident rutier în Ucraina

Citeste si: Olivia Steer a vorbit despre momentul în care fiul său i-a spus că nu mai vrea sa fie vegetarian

Citeste si: Horoscop Urania pentru toată săptămâna. Zodiile care vor plăti pentru greșelile din trecut! Viața acestor nativi se va schimba la 180 de grade

Cauza morţii nu este deocamdată cunoscută. Joseph Pilato a jucat în numeroase filme horror, precum "Alienator", "Empire of the Dark", "The Evil Inside Me", "The Demolitionist", "Fatal Passion", "Wishmaster" şi "The Ghoul", dar a devenit celebru cu rolul căpitanului Rhodes din lungmetrajul devenit un clasic al genului "Day of the Dead" (1985), de George A. Romero. De asemenea, a jucat în filmul regizat de Quentin Tarantino "Pulp Fiction", lansat în 1994.

Născut într-o familie de italieni în estul oraşului Boston, pe 16 martie 1949, Joseph Pilato a studiat dreptul la universitate, dar pasiunea pentru actorie a fost mai mare. Ultimul său rol a fost cel din filmul "Night of the Living Dead: Origins 3D" (2015), de Zebediah De Soto şi Krisztian Majdik, în care a jucat rolul lui Harry Cooper.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri