Acestea sunt cele mai infidele zodii de femei si de barbatii! Sunt marii tradatori ai zodiacului!


Din punct de vedere astrologic, există nativi consideraţi de specialişti drept cele mai infidele zodii, atât în ceea ce priveşte bărbaţii, cât şi femeile.

Gemeni

Permanent neliniştiţi, Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală pentru a se simţi legaţi de partenerii lor, motiv pentru care comunicarea este un aspect esenţial. Când nativii din Gemeni înşală, se implică în primul rând emoţional, dincolo de aspectul fizic. Sunt predispuşi la dezvoltarea de relaţii romantice prin intermediul site-urilor de dating sau alte modalităţi care ţin de zona online.

Recomandat este ca partenerii Gemenilor să le menţină treaz interesul prin conversaţii presărate cu aluzii sexuale, acest tip de stimulare mentală fiind principala modalitate prin care li se poate câştiga şi menţine atenţia. Faptul că gemenii se implică emoţional atunci când înşală este un indiciu clar că se numără printre cele mai infidele zodii atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum se epilează concurente de la Survivor România! Decizie radicală luată în Republica Dominicană! Avem declarații exclusive

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri