Acestea sunt alimentele MINUNE care opresc cancerul!


Cancerul e una dintre cele mai crunte boli ale omenirii. Mortalitatea este extrem de ridicată din cauza acestei crunte boli. Specialiştii au încercat să-i găsească leac, dar se pare că acesta a fost găsit acolo unde nu se aştepta nimeni.

Una din cele mai mari probleme de sănătatea ale secolului, cancerul, afectează tot mai multe persoane. Anumite alimente te ajută să ţii această maladie la distanţă.

Numărul mare de pacienţi afectaţi de diferitele forme de cancer i-a determinat pe cercetători să studieze mult mai amănunţit acest fenomen astfel că ai eu ajuns la concluzia conform căreia în organismul uman există o moleculă denumită TIC 10 care este responsabilă cu activarea unei proteine ce ajută corpul uman să lupte împotriva celulelor canceroase, oprind dezvoltarea tumorilor.

Unul dintre studiile făcute la Munchen asupra proprietăţilor acestui condiment a scos la iveală faptul că datorită cantităţii mari de antioxidanţi pe care îi conţine, turmenicul inhibă formarea metastazelor. Nu se cunosc efecte secundare ale consumului de turmenic.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri