Acestea sunt alimentele care distrug cancerele rezistente la medicamente! Consuma-le imediat!


Acestea sunt alimentele care distrug cancerele rezistente la medicamente! Consuma-le imediat!

Baza de date GreenMedInfo a adunat mai mult de 60 de articole si studii privitoare la acele substante ce pot ajuta la distrugerea cancerelor, inclusiv pe cele ce sunt rezistente la tratamentele medicamentoase.

 

Curcumina (polifenolul principal din turmeric) a fost de departe alimentul nr. 1, cu 27 de studii atestandu-i eficacitatea. Boia a venit pe locul 2 cu 6 studii. Alte substante din alimente care s-au aratat a avea vreun efect includ:
Carotenoizii
Licopenul
Sulforafanul
Flavonoizii
Zeaxantina
Utilizarea chimioterapiei pentru a tinti toate cancerele este oarecum ca o impuscatura in intuneric, si este oricum rareori cea mai buna optiune pentru tratarea cancerului, intrucat de obicei nu vindeca nici
cancerul si nici nu prelungeste viata – si rareori imbunatateste calitatea vietii. Dar ceea ce se adauga la partea ei rea este faptul ca multe cancere acum dezvolta rezistenta la chimioterapie, ceea ce face utilitatea acesteia chiar si mai indoielnica.
Un numar de diverse alimente au aratat efecte anticancerigene, dar multi cercetatori considera curcumina din turmeric ca avand cel mai mare potential in combaterea cancerului – si tot ea, de asemenea, are cele mai multe dovezi in sprijinul acestui fapt in baza de date GreenMedInfo.
Mare parte din puterea curcuminei pare sa stea in capacitatea ei de a modula activitatea si exprimarea genetica – atat prin distrugerea celulelor canceroase, cat si prin favorizarea functionarii celulelor sanatoase.
Carotenoizii sunt compusi din alimentele tale, de la legumele cu frunze verzi, la sfeclele rosii si pana la galbenul sau portocaliul spectaculos al ardeilor.
Exista mai mult de 700 de carotenoizi ce apar in mod natural, dar majoritatea oamenilor este familiarizata cu doar cativa.
Un compus gasit in broccoli si alte legume crucifere (familia verzei), sulforafanul tinteste selectiv celulele stem canceroase, si facand asta, previne efectiv cancerul sa se raspandeasca sau sa revina. Asta este ceva ce nu o pot face chimioterapiile actuale, dar hrana poate!
Un alt component al broccoliului si legumelor crucifere, indol-3-carbinolul, opreste ciclul celular al celulelor canceroase la san, fara ca de fapt sa omoare celulele
Flavonoizii sunt substante chimice naturale ce se gasesc in plante, fructe si legume.
Ei sunt de fapt cel mai mare grup de cateva mii de componente apartinand familiei polifenolilor, atat de bogata in antioxidanti. Flavonoizii sunt in continuare descompusi in subclase de care probabil ai auzit, precum antocianinele, flavonolii, flavonele, flavanonele si flavanolii.
Sursa: viataverdeviu.ro

Curcumina (polifenolul principal din turmeric) a fost de departe alimentul nr. 1, cu 27 de studii atestandu-i eficacitatea. Boia a venit pe locul 2 cu 6 studii. Alte substante din alimente care s-au aratat a avea vreun efect includ:

Carotenoizii
Licopenul
Sulforafanul
Flavonoizii
Zeaxantina


Utilizarea chimioterapiei pentru a tinti toate cancerele este oarecum ca o impuscatura in intuneric, si este oricum rareori cea mai buna optiune pentru tratarea cancerului, intrucat de obicei nu vindeca nici cancerul si nici nu prelungeste viata – si rareori imbunatateste calitatea vietii. Dar ceea ce se adauga la partea ei rea este faptul ca multe cancere acum dezvolta rezistenta la chimioterapie, ceea ce face utilitatea acesteia chiar si mai indoielnica.

Un numar de diverse alimente au aratat efecte anticancerigene, dar multi cercetatori considera curcumina din turmeric ca avand cel mai mare potential in combaterea cancerului – si tot ea, de asemenea, are cele mai multe dovezi in sprijinul acestui fapt in baza de date GreenMedInfo.

Mare parte din puterea curcuminei pare sa stea in capacitatea ei de a modula activitatea si exprimarea genetica – atat prin distrugerea celulelor canceroase, cat si prin favorizarea functionarii celulelor sanatoase. 

Carotenoizii sunt compusi din alimentele tale, de la legumele cu frunze verzi, la sfeclele rosii si pana la galbenul sau portocaliul spectaculos al ardeilor.Exista mai mult de 700 de carotenoizi ce apar in mod natural, dar majoritatea oamenilor este familiarizata cu doar cativa. 

Un compus gasit in broccoli si alte legume crucifere (familia verzei), sulforafanul tinteste selectiv celulele stem canceroase, si facand asta, previne efectiv cancerul sa se raspandeasca sau sa revina. Asta este ceva ce nu o pot face chimioterapiile actuale, dar hrana poate!

Un alt component al broccoliului si legumelor crucifere, i ndol-3-carbinolul, opreste ciclul celular al celulelor canceroase la san, fara ca de fapt sa omoare celulele

Flavonoizii sunt substante chimice naturale ce se gasesc in plante, fructe si legume. Ei sunt de fapt cel mai mare grup de cateva mii de componente apartinand familiei polifenolilor, atat de bogata in antioxidanti. Flavonoizii sunt in continuare descompusi in subclase de care probabil ai auzit, precum antocianinele, flavonolii, flavonele, flavanonele si flavanolii. 

Sursa: viataverdeviu.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

CITEȘTE: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

CITEȘTE: Ce înseamnă oja semipermanentă cu apex

CITEȘTE: Ce trebuie să mănânci ca să slăbești 1 kg pe săptămână

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

27 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie are mari probleme cu alimentaţia!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri