Acesta este secretul prepararii carnii! Te apara de cancer!


Carnea este o sursa de proteine complete, esentiale dezvoltarii organismului. Insa, preparat incorect, acest aliment devine usor o sursa de cancer.

 

Si nu ne referim numai la prajirea in ulei – cea mai sigura cale de ingrasare. Amatorii de friptura foarte bine facuta, pe gratar sau la cuptor, nu sunt nici ei feriti.
Asadar, cum sa preparam carnea ca sa nu facem cancer? Friptura suculenta, in sange (rare) sau mediu preparata (medium rare) este o alternativa care elimina o cantitate de 4 ori mai mica de mutageni decat cea emisa de o friptura bine facuta.
Care este, asadar, cea mai sigura metoda de preparare a carnii? Fierberea in apa sau la aburi ori inabusirea… O alta varianta de evitare a substantelor mutagene este coacerea acoperita, in hartie protectoare, care evita arderea.
Sursa

Si nu ne referim numai la prajirea in ulei – cea mai sigura cale de ingrasare. Amatorii de friptura foarte bine facuta, pe gratar sau la cuptor, nu sunt nici ei feriti. 

Asadar, cum sa preparam carnea ca sa nu facem cancer? Friptura suculenta, in sange (rare) sau mediu preparata (medium rare) este o alternativa care elimina o cantitate de 4 ori mai mica de mutageni decat cea emisa de o friptura bine facuta.Care este, asadar, cea mai sigura metoda de preparare a carnii? Fierberea in apa sau la aburi ori inabusirea… O alta varianta de evitare a substantelor mutagene este coacerea acoperita, in hartie protectoare, care evita arderea.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Cum să faci acasă cozonacul Rosenkrantz. Puține gospodine se încumetă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de Florentina Neagu: „Relația a ajuns într-un punct mort”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri