Acesta este secretul longevitatii unei femei de 102 ani! Sigur nu te gandeai la asta!


Acesta este secretul longevitatii unei femei de 102 ani! Sigur nu te gandeai la asta!

Aceasta femeie pare sa fi descoperit secretul longevitatii si nu este exact ce te asteptai.

 

Secretul longevitatii- cel putin in cazul unei femei de 102 ani din Marea Britanie- pare a fi o bere bauta in fiecare zi. Mildred "Millie" Bowers va implini 103 ani pe 31 august. "Totul tine de gene. Ma simt bine pentru ca am o stare de sanatate buna. Beau o bere, la ordinul medicului", a spus ea.
Medicul lui Bowers i-a permis sa bea zilnic o bere dupa ce femeia le-a marturisit asistentelor cat de mult ii place bautura respectiva.
Astfel, ea bea zilnic o halba cu bere la ora 16:00. Intrebata daca alti varstnici ar trebui sa ii urmeze exemplul, batrana a spus: "Da, daca le place". "Uite, exista oameni carora nu le place cafeaua si oameni carora nu le place ceaiul, eu vreau ca toata lumea sa bea ce ii place", a continuat ea.
Sursa

Secretul longevitatii- cel putin in cazul unei femei de 102 ani din Marea Britanie- pare a fi o bere bauta in fiecare zi.

Mildred "Millie" Bowers va implini 103 ani pe 31 august. "Totul tine de gene. Ma simt bine pentru ca am o stare de sanatate buna. Beau o bere, la ordinul medicului", a spus ea.

Medicul lui Bowers i-a permis sa bea zilnic o bere dupa ce femeia le-a marturisit asistentelor cat de mult ii place bautura respectiva. Astfel, ea bea zilnic o halba cu bere la ora 16:00.
Intrebata daca alti varstnici ar trebui sa ii urmeze exemplul, batrana a spus: "Da, daca le place". "Uite, exista oameni carora nu le place cafeaua si oameni carora nu le place ceaiul, eu vreau ca toata lumea sa bea ce ii place", a continuat ea.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi un copil mic

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

DESCOPERĂ: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

CITEȘTE: Originea numelui tău de familie. Lista celor mai populare nume pe zone

DESCOPERĂ: Machiajul de iarnă. Ce se poartă în 2021-2022

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLUTURI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri