Acesta este noua generatie de papusi Barbie! Antreprenoarele vin accesorizate cu tableta si smartphone!


De cand a fost lansata in 1959, Barbie a fost astronaut, chirurg, prezentator de stiri si chiar presedinte american.

 

Reinventandu-se de fiecare data, papusa Barbie vine acum intr-o noua varianta: antreprenoarea. Poate fi cumparata de pe Amazon incepand de astazi si este creatia Mattel, care si-a unit fortele cu opt femei antreprenoare pentru a o concepe.
Papusa vine echipata cu o tableta, un smartphone si o geanta de laptop. Reshma Saujani, fondatoarea Girls Who Code, spune: "Din pacate, traim intr-o cultura in care fetele sunt bombardate cu imagini ale barbatilor ingineri care nu arata deloc ca in realitate.
Atunci cand intrebi o fetita ce este un expert in computere, de obicei arata un tocilar care tasteaza la calculator. Si apoi ne intrebam de ce fetele nu urmeaza cariere in tehnologie. Trebuie sa schimbam credinta populara si sa incepe sa aratam mai multe femei cool, dinamice si creative in aceste roluri.

Reinventandu-se de fiecare data, papusa Barbie vine acum intr-o noua varianta: antreprenoarea. Poate fi cumparata de pe Amazon incepand de astazi si este creatia Mattel, care si-a unit fortele cu opt femei antreprenoare pentru a o concepe. Papusa vine echipata cu o tableta, un smartphone si o geanta de laptop. Reshma Saujani, fondatoarea Girls Who Code, spune:" Din pacate, traim intr-o cultura in care fetele sunt bombardate cu imagini ale barbatilor ingineri care nu arata deloc ca in realitate. Atunci cand intrebi o fetita ce este un expert in computere, de obicei arata un tocilar care tasteaza la calculator. Si apoi ne intrebam de ce fetele nu urmeaza cariere in tehnologie.
Trebuie sa schimbam credinta populara si sa incepe sa aratam mai multe femei cool, dinamice si creative in aceste roluri."


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri