Acesta este cel mai puternic antibiotic natural! Nici nu stiai ca exista!


Acesta este cel mai puternic antibiotic natural! Nici nu stiai ca exista!

Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.

 

Puterea vindecatoare a mierii de manuka se datoreaza unui compus, dihidroxiacetona care se regaseste in concentratii foarte mari in florile de Manuka, un arbust din Noua Zeelanda.
Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăţi antioxidante importante şi cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.
Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă şi Australia, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit ştiinţific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.
Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen şi o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăseşte si în alte tipuri de miere, dar în catităţi mult mai mici decat in mierea de manuka.
În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăseşte în concentraţii foarte mari în nectarul florilor de manuka.
Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepţionala putere antibacteriană. Cu cât concenraţia de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.
Mierea de manuka activă se poate lua de două sau trei ori pe zi, câte o linguriţă. Se poate adăuga în ceai sau cafea, dar aveţi grijă să nu fie fierbinte.
Sursa: frunza-verde.ro

Puterea vindecatoare a mierii de manuka se datoreaza unui compus, dihidroxiacetona care se regaseste in concentratii foarte mari in florile de Manuka, un arbust din Noua Zeelanda.

Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăţi antioxidante importante şi cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.

Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă şi Australia, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit ştiinţific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.

Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen şi o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăseşte si în alte tipuri de miere, dar în catităţi mult mai mici decat in mierea de manuka.
În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăseşte în concentraţii foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepţionala putere antibacteriană. Cu cât concenraţia de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Mierea de manuka activă se poate lua de două sau trei ori pe zi, câte o linguriţă. Se poate adăuga în ceai sau cafea, dar aveţi grijă să nu fie fierbinte.

Sursa: frunza-verde.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi, declarații despre femeia perfectă! „Mă uit mereu după...” EXCLUSIV

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Irishei. Faimoasa a dezvăluit ce tratamente își face pentru păr

Cum să-ți faci bucle lejere la tine acasă, dacă ai părul mediu

Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: "A fost o întâmplare". Ce spune artistul despre cearta cu Jador

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERă: Cu ce poți înlocui carnea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri