Acesta este ceaiul care a tratat zeci de mii de cazuri de cancer! Iata cum se prepara!


Acesta este ceaiul care a tratat zeci de mii de cazuri de cancer! Iata cum se prepara!

O asistenta medicala de origine canadiana, cu numele de Rene Caisse, a vindecat in anul 1920 mii de pacienti care sufereau de cancer.

 

Pentru a-i trata pe pacientii sai a folosit ceai natural, o reteta secreta realizata din patru ingrediente.
Cu scopul de a prepara acest remediu, Rene combina radacina de brusture, macris de padure (inclusiv radacina), rubarba si ulm.
Rene nu le cerea pacientilor sai bani pentru remediul sau si l-a folosit cu succes zeci de ani.
Cu trecerea timpului, remediul ei a devenit un asemenea pericol pentru companiile de medicamente din Canada incat Rene a ajuns chiar si la inchisoare.
Marile companii de medicamente au profitat enorm in urma acestei revelatii, deoarece acestea au incorporat aceste ingrediente in medicamentele lor, realizand astfel profituri uriase.
In timp ce reteta a devenit din ce in ce mai cunoscuta, mai tarziu aceasta a fost imbunatatita cu trifoi rosu, kelp, nasturel si schinel.
Astfel, efectul acesteia a fost sporit semnificativ.
In videoclipul de mai jos iti va fi impartasita aceasta reteta cu scopul de a o prepara in propria ta casa. Cu toate acestea, inainte de utilizarea acestui remediu puternic iti recomandam sa consulti medicul.
Sursa: E-dimineata.ro

Pentru a-i trata pe pacientii sai a folosit ceai natural, o reteta secreta realizata din patru ingrediente.Cu scopul de a prepara acest remediu, Rene combina radacina de brusture, macris de padure (inclusiv radacina), rubarba si ulm.

Rene nu le cerea pacientilor sai bani pentru remediul sau si l-a folosit cu succes zeci de ani. Cu trecerea timpului, remediul ei a devenit un asemenea pericol pentru companiile de medicamente din Canada incat Rene a ajuns chiar si la inchisoare.

Marile companii de medicamente au profitat enorm in urma acestei revelatii, deoarece acestea au incorporat aceste ingrediente in medicamentele lor, realizand astfel profituri uriase.


In timp ce reteta a devenit din ce in ce mai cunoscuta, mai tarziu aceasta a fost imbunatatita cu trifoi rosu, kelp, nasturel si schinel. Astfel, efectul acesteia a fost sporit semnificativ.

In videoclipul de mai jos iti va fi impartasita aceasta reteta cu scopul de a o prepara in propria ta casa. Cu toate acestea, inainte de utilizarea acestui remediu puternic iti recomandam sa consulti medicul.Sursa: E-dimineata.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri