Aceasta procedura cosmetica te-ar putea scapa de migrene! Ai incerca-o?


Aceasta procedura cosmetica te-ar putea scapa de migrene! Ai incerca-o?

Oamenii de stiinta au facut o noua descoperire in ceea ce priveste medicina estetica. Iata despre ce este vorba.

 

Operatia estetica la pleoape care implica anumiti nervi ar putea face mai mult decat sa-ti imbunatateasca aspecul zonei ochilor. Aceasta procedura ar putea sa te scape de migrene, spune o noua cercetare.
Tehnica implica realizarea unor incizii in pleoapa superioara pentru a dezactiva nervii care declanseaza durerile de cap. Acest proces ridica si pleoapa.
Aceasta noua abordare este o alternativa pentru o alta operatie folosita pentru a trata migrenele.
Acea procedura aborda nervii de sub piele, insa de la nivelul scalpului.
Cu toate acestea, nu toti chirurgii sunt de acord cu aceasta procedura. Insa atunci cand operatia este realizata la pacientii potriviti, se poate observa o imbunatatire a migrenelor.
"90% dintre pacientii nostri au avut o imbunatatire cu 50% a migrenele. Dupa un an, 51% dintre ei nu mai aveau deloc migrene.
Ca bonus, au primit si aceasta procedura cosmetica de ridicare a pleoapei superioare", spune Dr. Oren Tessler, profesor la" Louisiana State University Health Sciences Center New Orleans School of Medicine".
Sursa: health.com

Operatia estetica la pleoape care implica anumiti nervi ar putea face mai mult decat sa-ti imbunatateasca aspecul zonei ochilor. Aceasta procedura ar putea sa te scape de migrene, spune o noua cercetare.Tehnica implica realizarea unor incizii in pleoapa superioara pentru a dezactiva nervii care declanseaza durerile de cap. Acest proces ridica si pleoapa. 

Aceasta noua abordare este o alternativa pentru o alta operatie folosita pentru a trata migrenele. Acea procedura aborda nervii de sub piele, insa de la nivelul scalpului.

Cu toate acestea, nu toti chirurgii sunt de acord cu aceasta procedura. Insa atunci cand operatia este realizata la pacientii potriviti, se poate observa o imbunatatire a migrenelor. 


" 90% dintre pacientii nostri au avut o imbunatatire cu 50% a migrenele. Dupa un an, 51% dintre ei nu mai aveau deloc migrene. Ca bonus, au primit si aceasta procedura cosmetica de ridicare a pleoapei superioare", spune Dr. Oren Tessler, profesor la" Louisiana State University Health Sciences Center New Orleans School of Medicine".

Sursa: health.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este de fapt, COSMIN NATANTICU. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie, ce meserie are

Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească

CITEȘTE: Cine este de fapt, LIDIA BUBLE. Biografie: data nașterii, cariera, iubit

CITEȘTE: Cine este de fapt, ESTERA BUBLE, sora Lidiei Buble

CITEȘTE: Rețetă de supă cremă de mazăre: ingrediente și mod de preparare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

FECIOARĂ: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei FECIOARĂ se despart după zeci de ani

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri