Aceasta procedura cosmetica te-ar putea scapa de migrene! Ai incerca-o?

Aceasta procedura cosmetica te-ar putea scapa de migrene! Ai incerca-o?
Aceasta procedura cosmetica te-ar putea scapa de migrene! Ai incerca-o?

Oamenii de stiinta au facut o noua descoperire in ceea ce priveste medicina estetica. Iata despre ce este vorba.

 

Operatia estetica la pleoape care implica anumiti nervi ar putea face mai mult decat sa-ti imbunatateasca aspecul zonei ochilor. Aceasta procedura ar putea sa te scape de migrene, spune o noua cercetare.
Tehnica implica realizarea unor incizii in pleoapa superioara pentru a dezactiva nervii care declanseaza durerile de cap. Acest proces ridica si pleoapa.
Aceasta noua abordare este o alternativa pentru o alta operatie folosita pentru a trata migrenele.
Acea procedura aborda nervii de sub piele, insa de la nivelul scalpului.
Cu toate acestea, nu toti chirurgii sunt de acord cu aceasta procedura. Insa atunci cand operatia este realizata la pacientii potriviti, se poate observa o imbunatatire a migrenelor.
"90% dintre pacientii nostri au avut o imbunatatire cu 50% a migrenele. Dupa un an, 51% dintre ei nu mai aveau deloc migrene.
Ca bonus, au primit si aceasta procedura cosmetica de ridicare a pleoapei superioare", spune Dr. Oren Tessler, profesor la" Louisiana State University Health Sciences Center New Orleans School of Medicine".
Sursa: health.com

Operatia estetica la pleoape care implica anumiti nervi ar putea face mai mult decat sa-ti imbunatateasca aspecul zonei ochilor. Aceasta procedura ar putea sa te scape de migrene, spune o noua cercetare.Tehnica implica realizarea unor incizii in pleoapa superioara pentru a dezactiva nervii care declanseaza durerile de cap. Acest proces ridica si pleoapa. 

Aceasta noua abordare este o alternativa pentru o alta operatie folosita pentru a trata migrenele. Acea procedura aborda nervii de sub piele, insa de la nivelul scalpului.

Cu toate acestea, nu toti chirurgii sunt de acord cu aceasta procedura. Insa atunci cand operatia este realizata la pacientii potriviti, se poate observa o imbunatatire a migrenelor. 


" 90% dintre pacientii nostri au avut o imbunatatire cu 50% a migrenele. Dupa un an, 51% dintre ei nu mai aveau deloc migrene. Ca bonus, au primit si aceasta procedura cosmetica de ridicare a pleoapei superioare", spune Dr. Oren Tessler, profesor la" Louisiana State University Health Sciences Center New Orleans School of Medicine".

Sursa: health.com

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies