Aceasta este femeia de 29 de ani care a decis sa isi incheie viata! Sufera de o forma agresiva de cancer cerebral!


Britanny Maynard este o tanara de 29 de ani care tocmai s-a casatorit. Pe 1 noiembrie va muri.

 

In aprilie, Brittany a fost diagnosticata cu gliblastom, cea mai ucigatoare forma de ancer cerebral. Doctorii sai i-au spus ca va mai trai inca sase luni si ca, pe masura ce tumora va creste, moarta va veni incet si dureros.
De aceea, Brittany a decis sa renunte la viata inainte ca boala sa o faca pentru ea. Vrea sa aleaga cand moare si s-a asigurat ca cei dragi vor fi alaturi de ea.
Tanara s-a mutat din California in Oregon, acolo unde i se permite sinuciderea asistata.
"Nu este nicio celula in corpul mau care este sinucigasa si care vrea sa moara. Vreau sa traiesc. Mi-as dori sa fie un tratament pentru boala mea, insa in exista. Glioblastomul ma va ucide si nu am control asupra lui. Am discutat cu mai multi experti despre modul in care voi muri si este ingrozitor.
Faptul ca pot alege sa mor cu demnitate este mai putin inspaimantator", a spus Brittany pentru revista "People".
In acest moment exista doua cinci state din Statele Unite, Oregon, Montana, New Mexico, Vermont si Washington, unde este permisa moartea cu demnitate, permitandu-le pacientilor sa ia pastile care ii vor ucide fara dureri.
Britany a ales sa petreaca timpul ramas vorbind despre dreptul de a muri du demnitate.
Pe 1 noiembrie, tanara va muri asa cum isi va dori, la doar doua zile dupa ce va sarbatori ziua de nastere a sotului sai, in patul pe care il impartasesc, inconjurata de oamenii care o iubesc si pe care ii iubeste.
Sursa: redbookmag.com

In aprilie, Brittany a fost diagnosticata cu gliblastom, cea mai ucigatoare forma de ancer cerebral. Doctorii sai i-au spus ca va mai trai inca sase luni si ca, pe masura ce tumora va creste, moarta va veni incet si dureros.De aceea, Brittany a decis sa renunte la viata inainte ca boala sa o faca pentru ea. Vrea sa aleaga cand moare si s-a asigurat ca cei dragi vor fi alaturi de ea. Tanara s-a mutat din California in Oregon, acolo unde i se permite sinuciderea asistata." Nu este nicio celula in corpul meu care este sinucigasa si care vrea sa moara. Vreau sa traiesc. Mi-as dori sa fie un tratament pentru boala mea, insa in exista. Glioblastomul ma va ucide si nu am control asupra lui. Am discutat cu mai multi experti despre modul in care voi muri si este ingrozitor. Faptul ca pot alege sa mor cu demnitate este mai putin inspaimantator", a spus Brittany pentru revista "People".

In acest moment exista doua cinci state din Statele Unite, Oregon, Montana, New Mexico, Vermont si Washington, unde este permisa moartea cu demnitate, permitandu-le pacientilor sa ia pastile care ii vor ucide fara dureri.

Britany a ales sa petreaca timpul ramas vorbind despre dreptul de a muri du demnitate. Pe 1 noiembrie, tanara va muri asa cum isi va dori, la doar doua zile dupa ce va sarbatori ziua de nastere a sotului sai, in patul pe care il impartasesc, inconjurata de oamenii care o iubesc si pe care ii iubeste.

Sursa: redbookmag.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: 5 semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

DESCOPERĂ: De ce plac bărbații femeile blonde

DESCOPERĂ: 3 Măști de par cu ou

DESCOPERĂ: Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Care sunt alimente cu cele mai puține calorii.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri