Daca vrei sa exploatezi la maximum gustul de grapefruit, poti incerca sa il consumi in acest fel.
Grapefruitul rosu este dulce, insa il poti consuma intr-un mod diferit. Jumatate de fruct de marime medie are 60 de calorii si 100% din doza zilnica recomandata de vitamina C. Dar daca vrei sa te bucuri cu adevarat de el, cheful Tara Bench iti recomanda sa il caramelizezi. Iata ce ai de facut.
1. Taie fructul pe jumatate.
2. Taie in jurul fiecarui segment pentru a-l separa de membrana si scurge sucul in exces.
3. Pune zahar raw pe fiecare dintre cele doua jumatati, acoperindu-le complet.
4. Foloseste o torta de bucatarie pentru a incalzi zaharul pana cand acesta se topeste.
5. Continua sa incalzesti pana cand zaharul incepe sa faca bule si sa se caramelizeze. Lasa la racit un minut, apoi mananca.
Sursa: womenshealthmag.com