Putem spori imunitatea organismului mancand aceasta leguma ideala pentru iarna.
Ideal ar fi sa o includem in meniu de trei ori pe saptamana pentru ca este bogata in vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E si K) si minerale (magneziu, potasiu, calciu, fier) care, printre altele, ajuta organismul sa faca fata agentilor patogeni (virusuri si bacterii) cu care venim zilnic in contact.
Sursa: ziarulring.ro
Ideal ar fi sa o includem in meniu de trei ori pe saptamana pentru ca este bogata in vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E si K) si minerale (magneziu, potasiu, calciu, fier) care, printre
altele, ajuta organismul sa faca fata agentilor patogeni (virusuri si bacterii) cu care venim zilnic in contact.
Sursa:
ziarulring.ro Citeste si: Adela Popescu, de urgență la spital cu fiul ei cel mic! S-a speriat când l-a văzut așa- wowbiz.ro
Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro