„A venit la noi, ne vedem” Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei

„A venit la noi, ne vedem” Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei
„A venit la noi, ne vedem” Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei

Oana Roman a vorbit despre o posibilă împăcare dintre ea și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Vedeta a trăit alături de fostul său soț o poveste de dragoste timp de mulți ani și au împreună o fetiță pe nume Isabela. Din păcate, povestea de dragoste dintre ei doi a avut parte de mai multe momente dificile, iar în cele din urmă, Oana Roman și tatăl fetiței sale au decis de comun acord că ar fi mai bine să se despartă.

Ulterior, a urmat o perioadă dificilă pentru fiica lui Petre Roman, care a trebuit să treacă printr-o despărțire și să aibă în același timp grijă de fiica sa.

După o perioadă în care au discutat și au încercat pe cât posibil să își rezolve problemele, Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg din nou bine. Vedeta a vorbit despre o posibilă împăcare dintre ea și tatăl fetiței sale.

Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare dintre ea și Marius Elisei

Citește și: „Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei
Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

În prezent, Oana Roman și Marius Elisei au o relație bazată pe respect și se înțeleg bine astfel încât să îi asigure fiicei lor iubirea din partea ambilor părinți. Cei doi încearcă din răsputeri să îi ofere fiicei lor timp de calitate petrecut împreună, în familie.

Oana Roman a declarat în cadrul unui interviu că fostul ei partener petrece destul de mult timp în compania ei și a Isabelei.

Deși lucrurile par a se îndrepta într-o direcție pozitivă, vedeta a mărturisit că în momentul de față nu se poate pronunța în privința unei împăcări între ea și Marius Elisei.

Fără ea (n.r căsătorie) lumea nu ar mai fi la fel. Este foarte importantă. Suntem foarte ok (n.r relație cu Marius Elisei), nu vreau neapărat să insist pe subiectul ăsta, practic nu mai sunt foarte multe lucruri de spus.

E ok. Astăzi a venit la noi, a gătit, ne vedem. Nu în momentul ăsta (n.r nu se gândește să se împace cu Marius Elisei). Nu acum, nu știu, vom vedea.", a declarat Oana Roman în cadrul unui interviu.

Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei
Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Horoscop 28 mai 2024. Află ce zodie va avea multă treabă la locul de muncă

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies