A văzut că soţia îi face sex oral prietenului de pahar chiar în faţa lui. Cum a reacţionat bărbatul imediat. Judecătorii din Galaţi au rămas mască


Instanţa de judecată i-a reţinut circumstanţe atenuante unui bărbat de 55 de ani pentru că şi-a omorât în bătaie concubina.

Instanţa de judecată i-a reţinut circumstanţe atenuante unui bărbat de 55 de ani pentru că şi-a omorât în bătaie concubina, considerând că acesta a fost provocat la violenţă de partenera de viaţă, care a ales să întreţină un raport sexual cu un alt bărbat în aceeaşi cameră unde dormea acesta.

Tribunalul Galaţi l-a condamnat pe Marin Lungu, un bărbat în vârstă de 55 de ani, la 8 ani de închisoare pentru omor asupra unui membru al familiei, reţinând ca circumstanţă atenuantă în favoarea acestuia scuza provocării.

Bărbatul a fost obligat să-i achite daune morale de 10.000 de lei copilului său minor, Andrei Constantin Huţanu. Verdictul instanţei nu este definitiv.

Citeste si: Povestea femeii care nu a facut sex timp de un an. Afla ce i s-a intamplat

Citeste si: Femeia s-a dus la spital să nască natural, dar medicul i-a dat o veste infioratoare. "Eu nu am avut niciodată așa ceva!"

Marin Lungu trăia în concubinaj de 28 de ani cu Maricica Huţanu, cu care are doi copii, de 16 şi 25 de ani. Cei doi concubini obişnuiau să consume frecvent băuturi alcoolice. Neavând un serviciu stabil, cei doi prestau muncă în folosul comunităţii pentru a putea încasa ajutorul social de la stat. La munca în folosul comunităţii l-au cunoscut pe Georgel Lungeanu, alături de care au consumat băuturi alcoolice în exces.

Conform anchetatorilor, Marin Lungu a adormit din cauza beţiei, iar la scurt timp după aceea concubina a acceptat să-i facă sex oral prietenului de pahar, care contribuise la orgia bahică cu 2,5 litri de vin. Actul sexual s-a consumat chiar în faţa concubinului, care s-a trezit după câteva minute, i-a suprins pe cei doi şi a început s-o lovească pe femeie cu pumnii şi picioarele. Lungeanu susţine că a încercat să-l oprească pe agresor, dar nu a reuşit.

Lungu şi-a lovit partenera de viaţă până când femeia a rămas fără suflare într-o baltă de sânge. Plin la rândul lui de sânge, agresorul a mers la Poliţie şi a povestit ce se întâmplase. În urma autopsiei, s-a constatat că victima suferise fracturi de mandibulă, fracturi costale, fracturi de coloană toracică şi rupturi pleurale, decesul survenind pe fondul hemoragiei meningo-cerebrale traumatice.


Abonează-te pe

Citește și:

A slăbit 70 de kilograme în 3 luni: ce reguli a urmat şi care au fost alimentele excluse

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Când se plătesc primele TICHETE DE VACANŢĂ

Anca Sigartău, diagnosticul care a şocat-o: ”O boală în care ți se dă un an de zile să trăiești”

Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu. Şi-a pierdut mama foarte devreme, în urma unui incident petrecut în curtea propriei case


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ion Șmecherul s-a stins din viață foarte tânăr! Câți ani avea, de fapt, protejatul familiei Sterp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri