„A trecut tot ce a fost mai rău.” Ileana Sterp, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină


În urmă cu câteva luni, Ileana Sterp a anunțat în mediul online că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Urmăritorii au observat că tânăra nu mai vorbește deloc despre sarcină și i-au pus mai multe întrebări despre acest subiect.


In articol:

Ileana Sterp a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături. Ea nu a vorbit foarte mult despre sarcină, iar cei care o urmăresc au fost curioși ce se întâmplă cu sora lui Culiță.

Ileana Sterp a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină. Iată ce a spus sora lui Culiță Sterp.

Citește și: „Pur și simplu mi-au tăiat calea.” Ileana Sterp a fost implicată într-un accident rutier, în momentul în care era însărcinată

Ileana Sterp, despre problmele cu care s-a confruntat în sarcină

Ileana Sterp a preferat să fie discretă în ultima perioadă, deoarece a trecut printr-o perioadă mai dificilă. Sora lui Culiță Sterp susține că simptomele specifice sarcinii i-au dat bătăi de cap, dar în prezent se simte mai bine.

„Nu v-am mai spus nimic despre sarcina. Nu v-am mai spus nimic despre faptul că nu mă mai simt atât de rău, nu mai am stările alea de rău.

Așa m-am simțit. Vreo trei luni nu am avut nicio zi în care să zic: 'Bă, azi mă simt bine!'.Dar ce bine că au mai trecut! Acum, din când în când mai am, așa, câte o zi mai proastă. Că mai primesc întrebări aici, pe story: 'Cum mai ești cu sarcina?'. Și zic, hai să vă împărtășesc chestia asta! Că a trecut ce a fost mai rău. De fapt, eu așa sper, să nu mai revină stările alea", a declarat Ileana Sterp, pe contul personal de Instagram.

Citește și: „Nu mai dau înapoi.” Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan

Ileana Sterp, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină

Ileana Sterp, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină

[Sursa foto: Instagram]

Cu ce s-a mai confruntat Ileana Sterp

Se pare că Ileana Sterp nu s-a confruntat doar cu stările de rău pe care i le-a provocat sarcina, deoarece ea a avut și alte problemele medicale. În urmă cu ceva timp, tânăra s-a afișat în mediul online cu pleoapa umflată și le-a cerut ajutorul fanilor, pentru a-i recomanda un specialist.

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament. Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes", scria Ileana Sterp pe InstaStory, la începutul lunii septembrie.

Ileana Sterp, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină

Ileana Sterp, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Trăgeau cu pistoalele în aer.” Culiță Sterp a stat cu frică, înainte să cânte la o nuntă în Albania

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Este de datoria lui să vină să vă explice.” Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Culiță Sterp, locul în care s-ar fi ascuns după producerea accidentului rutier din Cluj! Cântărețul a fost căutat de polițiști

Cine este Părintele Vasile Ioana. “În legătura dintre duhovnic și credincios se naște forța care te motivează să mergi mai departe.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri