A trăit o iubire imposibilă: "M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg"


Povestea mea de iubire ar fi un subiect bun pentru o telenovelă de succes. Dacă nu eram personaj principal în poveste, n-aş fi crezut că astfel de lucruri se pot întâmpla. M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg şi ne vom căsători.

Trăiesc o iubire imposibilă,ar spune unii. Noi suntem tot mai convinşi că,deşi destinul ne-a jucat feste, suntem sortiţi să rămânem împreună până la capăt. Aşa credem acum, dar la început totul a fost extrem de încâlcit.

Tata ne-a părăsit când eram mică

Părinţii mei s-au luat din dragoste, iar eu am fost rodul iubirii lor. După naştere, spune mama, tatăl meu s-a schimbat. A devenit rece şi extrem de ocupat cu serviciul. Ea îşi spunea că e bine că lucrează mult, pentru că în felul acesta nu vom duce lipsă de nimic. De fapt tata ducea o viaţă dublă. Noua secretară de la firmă îl ţinea mult peste program şi, când ajungea acasă, tata abia dacă ne mai băga în seamă. În timp, mama şi-a făcut curaj şi l-a întrebat dacă are rost căsnicia lor.

El i-a răspuns pe un ton serios că nu şi i-a dat toate detaliile despre cealaltă femeie din viaţa lui. După divorţ, am rămas cu mama. Aveam doar 1 an. Ea nu s-a mai recăsătorit, iar pe tata nu l-am mai văzut.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri