A trăit o iubire imposibilă: "M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg"


Povestea mea de iubire ar fi un subiect bun pentru o telenovelă de succes. Dacă nu eram personaj principal în poveste, n-aş fi crezut că astfel de lucruri se pot întâmpla. M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg şi ne vom căsători.

Trăiesc o iubire imposibilă,ar spune unii. Noi suntem tot mai convinşi că,deşi destinul ne-a jucat feste, suntem sortiţi să rămânem împreună până la capăt. Aşa credem acum, dar la început totul a fost extrem de încâlcit.

Tata ne-a părăsit când eram mică

Părinţii mei s-au luat din dragoste, iar eu am fost rodul iubirii lor. După naştere, spune mama, tatăl meu s-a schimbat. A devenit rece şi extrem de ocupat cu serviciul. Ea îşi spunea că e bine că lucrează mult, pentru că în felul acesta nu vom duce lipsă de nimic. De fapt tata ducea o viaţă dublă. Noua secretară de la firmă îl ţinea mult peste program şi, când ajungea acasă, tata abia dacă ne mai băga în seamă. În timp, mama şi-a făcut curaj şi l-a întrebat dacă are rost căsnicia lor.

El i-a răspuns pe un ton serios că nu şi i-a dat toate detaliile despre cealaltă femeie din viaţa lui. După divorţ, am rămas cu mama. Aveam doar 1 an. Ea nu s-a mai recăsătorit, iar pe tata nu l-am mai văzut.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Eveniment Miercuri 24 octombrie 2018: Luna plină în Taur scăldată în energia Scorpionului şi a lui Uranus! Secrete, simţuri, stabilitate, schimbare! Ce să faci, ce să ştii?

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

2019 e anul in care câteva zodii dau lovitura pe plan financiar. Va fi cel mai bun an al lor

Poziţii pentru grăsuţe. Ce spun specialiştii în erotism

12 motive pentru care NU trebuie să faci sex în dus. Punctul patru te face să eviţi mereu asta

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ada Condeescu a născut! Cum se simte actrița?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri