„A pierdut totul”. Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi, prima lui soție. Betty a vorbit despre acea perioadă cumplită din familia lor


Betty Salam a vorbit despre cum a reușit tatăl său să depășească perioada de după moartea Fănicăi, prima lui soție.


In articol:

Florin Salam este, fără îndoială, cel mai cunoscut cântăreț de muzică de petrecere din România. Artistul are o carieră de invidiat și un mare succes la public, însă viața sa nu a fost întotdeauna roz. Totul s-a schimbat după ce s-a stins din viață soția lui, Fănică, artistul fiind devastat în acea perioadă.

Citeste si: Florin Salam va deveni bunic pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

[Sursa foto: Facebook]

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

Florin Salam a povestit, în urmă cu ceva timp, că după moartea mamei copiilor lui cei mari, o lună nu a avut pur și simplu puterea să dea ochii cu alte persoane.

În acea perioadă, artistul s-a închis într-o cameră, singur, până când a început să accepte situația. Fata lui, Betty, a vorbit despre cel mai greu moment din viața tatălui său.

„Pe tata îl iubește foarte mult Dumnezeu. El nu și-a mai dorit nimic. A simțit că a pierdut totul. Ori Dumnezeu, ori ea, ori împreună Dumnezeu și ea, i-au dat o putere tatălui meu. Cea mai mare putere.

Parcă s-a ridicat și mai mult. A avut cea mai mare ambiție, pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata, s-a terminat, că nu mai e bun de nimic, că a luat-o pe drumuri greșite. Eu exemplul ăsta de la el l-am luat. El în fața noastră, în fața mea și a fratelui meu, tot la fel era.

Încerca să se țină foarte tare, cu zâmbetul pe buze, noi la fel.

Jucam un rol de oameni fericiți, dar înăuntrul nostru nu eram fericiți. Am înțeles, ne-am reunit, că suntem o familie unită, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Ne-a luat ceva, dar iubirea a rămas în continuare. De aici ne-am luat puterea”, a povestit Betty Salam pe YouTube.

Citeste si: „Ne-au făcut să nu vorbim”. Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre. De ce nu se înțeleg cele două

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

[Sursa foto: Facebook]

Betty Salam: „Nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla”

Fiica manelistului a mai povestit și faptul că nu și-a văzut mama în ultima fază și nici în ziua în care a murit. Vedeta spune că a simțit enorm lipsa acesteia, mai ales în momentul în care s-a născut băiețelul ei, Matthias.

„Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.(...)

Când l-am născut pe Matthias. Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură”, a mai povestit ea.


Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam și Roxana Dobre se pregătesc de nuntă: „Strălucește soarele până și noaptea de bucurie”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Fiica lui Florin Salam, Betty, și-a făcut prima intervenție estetică: „Aleg să am grijă de mine”

Florin Salam va fi bunic din nou. În sfârșit o veste bună pentru celebrul manelist!

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri