A murit Viorel Mardare, tânărul regizor cunoscut pentru videoclipurile de promovare a Republicii Moldova


Regizorul Viorel Mardare, originar din Chişinău, cunoscut în toată lumea pentru spoturile video de promovare a Republicii Moldova, a murit, sâmbătă, la vârsta de 36 de ani.

 

Citeste si: Ferește-te! Cât de MALEFICĂ este fiecare zodie, influențată de LUNA NEAGRĂ? Află în ce zodie ai LUNA NEAGRĂ după DATA NAȘTERII și ce spune despre tine!

Anunţul decesului a fost făcut de cunoscuţii săi, pe Facebook. „Viorel a plecat la ceruri. Vă mulţumim că i-aţi fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulţumim pentru suport, donaţii şi gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el…ne-a lăsat operele lui şi un gol imens pe care îl simte o ţară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel”, arată mesajul publicat pe reţeaua de socializare.

Viorel Mardare s-a născut pe 7 octombrie 1981, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi a devenit cunoscut după ce a realizat numeroase spoturi publicitare şi sociale de promovare a Republicii Moldova.

Sursa: Mediafax


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri