A murit Emma Neagu, gimnasta - minune cu proteză! Avea numai 15 ani


A murit Emma Neagu, gimnasta - minune cu proteză. Ce s-a întâmplat cu tânăra care avea numai 15 ani.

O fostă concurentă de la un show de talente a pierdut lupta cu viața.

Emma Neagu, gimnasta care a uimit pe toată lumea cu abilitățile sale, deși avea o proteză, a murit la numai 15 ani. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ce a transmis familia Emmei

Adolescenta le-a dat tuturor o adevărată lecție de viață, atunci când a venit în emisiune și a executat un număr de excepți, în ciuda problemelor sale de sănătate.

Emma a fost diagnosticată în anul 2017 cu cancer osos, iar de atunci a început o luptă cu boala cumplită.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

„Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată în mesajul familiei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri