A murit actrița Monica Ghiuță


Este doliu în teatrul românesc. Actrița Monica Ghiuță s-a stins din viață.

Anunț trist făcut în această seară! Actrița Monica Ghiuță s-a stins din viață la doar două zile după ce împlinise vârsta de 79 de ani. A murit în data de 28 iulie, iar înmormântarea a avut loc în data de 30 iulie, la Cimitirul Bellu Catolic din București.

O pagină de pe social media a postat întreaga carieră a actriței Monica Ghiuță. A jucat în numeroase pelicule și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1964.

Filmografie

Vremea zăpezilor (1966)
Subteranul (1967)
Doi bărbați pentru o moarte (1969)
Decolarea (1971)
Cu mîinile curate (1972) - soția lui Patulea
Tată de duminică (1975)
Toamna bobocilor (1975) - Silvia
Dincolo de pod (1976) - Podărița
Iarna bobocilor (1977) - Silvia
Să umplem Pământul cu visuri (film TV, 1977)
Ciocolata cu alune (1978)
La răscrucea marilor furtuni (1980)
Bietul Ioanide (1980) - dublaj voce Cati Zănoagă
Iată femeia pe care o iubesc (1981)
Ștefan Luchian (1981)
Totul pentru fotbal (1982) - soția fotbalistului Dobre
Raliul (1984)
Neînțelegerea (film TV, 1991)
E pericoloso sporgersi (1993) - mama Cristinei
Începutul adevărului (Oglinda) (1994) - soția mareșalului Antonescu
Dark Angel: The Ascent (1994) - Nun
A részleg / The Outpost (1995)
În fiecare zi e noapte (1995) - Doamna Georgescu
Une mere comme on n'en fait plus (1997) - Mme Augier
Faimosul Paparazzo (1999)
Triunghiul Morții (1999)
Proprietarii de stele (2001)
Binecuvântată fii, închisoare (2002)
Filantropica (2002) - Mama
Logodnicii din America (2007) - Eliza
Cocoșul decapitat (2008) - Contesa Filality
Viața mea sexuală (2010)
Umilință (2011) - Bătrâna 1
Carmen (2012) - mama lui Puiu
Unsere große Zeit (2012)

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hide from Google

Parteneri