A murit actrița Monica Ghiuță


Este doliu în teatrul românesc. Actrița Monica Ghiuță s-a stins din viață.


In articol:

Anunț trist făcut în această seară! Actrița Monica Ghiuță s-a stins din viață la doar două zile după ce împlinise vârsta de 79 de ani. A murit în data de 28 iulie, iar înmormântarea a avut loc în data de 30 iulie, la Cimitirul Bellu Catolic din București.

O pagină de pe social media a postat întreaga carieră a actriței Monica Ghiuță. A jucat în numeroase pelicule și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1964.

Filmografie

Vremea zăpezilor (1966)
Subteranul (1967)
Doi bărbați pentru o moarte (1969)
Decolarea (1971)
Cu mîinile curate (1972) - soția lui Patulea
Tată de duminică (1975)
Toamna bobocilor (1975) - Silvia
Dincolo de pod (1976) - Podărița
Iarna bobocilor (1977) - Silvia
Să umplem Pământul cu visuri (film TV, 1977)
Ciocolata cu alune (1978)
La răscrucea marilor furtuni (1980)
Bietul Ioanide (1980) - dublaj voce Cati Zănoagă
Iată femeia pe care o iubesc (1981)
Ștefan Luchian (1981)
Totul pentru fotbal (1982) - soția fotbalistului Dobre
Raliul (1984)
Neînțelegerea (film TV, 1991)
E pericoloso sporgersi (1993) - mama Cristinei
Începutul adevărului (Oglinda) (1994) - soția mareșalului Antonescu
Dark Angel: The Ascent (1994) - Nun
A részleg / The Outpost (1995)
În fiecare zi e noapte (1995) - Doamna Georgescu
Une mere comme on n'en fait plus (1997) - Mme Augier
Faimosul Paparazzo (1999)
Triunghiul Morții (1999)
Proprietarii de stele (2001)
Binecuvântată fii, închisoare (2002)
Filantropica (2002) - Mama
Logodnicii din America (2007) - Eliza
Cocoșul decapitat (2008) - Contesa Filality
Viața mea sexuală (2010)
Umilință (2011) - Bătrâna 1
Carmen (2012) - mama lui Puiu
Unsere große Zeit (2012)

 


Citește și:

Carmen Tănase, de urgență, la spital. Dezvăluiri cutremurătoare!

Simona Halep, cerută în căsătorie! Ce a răspuns prințesa de la Wimbledon

La limita imposibilului! Un băiat de 4 ani pretinde că este reîncarnarea Prinţesei Diana

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hide from Google
Parteneri