Ricardo, declarații halucinante despre Bianca de la Puterea dragostei! Cine susține fostul concurent că ar fi obligat-o să facă videochat


Fostul concurent Ricardo și-a spus părerea despre scandalul momentului.


In articol:

Ricardo de la Puterea dragostei vine cu o ipoteză halucinantă despre scandalul momentului, în care Bianca a fost surprinsă în timp ce întreține relații intime în fața camerei. Fostul concurent susține că știe cine a obligat-o pe concurentă să se filmeze în asemenea ipostaze și spune că știe exact ce s-a întâmplat.

Ricardo și-a spus părerea în vlogul său. În plus, acesta crede că Bianca nu ar fi fost obligată de către fostul iubit să facă videochat, ci chiar, susține Ricardo, de către propriul frate.

„Am aflat ceva foarte șocant în ultimele două ore. Pe mine mă enervează cel mai mult când o persoană este ipocrită, mincinoasă și în ultimul hal. Nu am vrut să vorbesc despre subiectul ăsta nici măcar într-un story nu am vrut să vorbesc, dar deja am ajuns la capătul răbdării.

Știți de ce? Pentru că Bianca este o mincinoasă și a spus că este constrânsă. A fost constrânsă de fostul iubit. Măi oameni buni, nu a fost constrânsă de fostul iubit.

Fratele Biancăi
Fratele Biancăi

Știți de cine a fost pusă să facă, sau cine a băgat-o în videochat? Exact fratele ei, fratele ei. Nicidecum fostul iubit, nicidecum ce spune ea, aberații și minciuni. 

Mi-ar crăpa obrazul de rușine să știu că sunt în situația ei și mint pe toată lumea și mă victimizez și că nu a fost vina mea și că am făcut-o obligată și că se vede pe fața ei. În primul rând, pe fața ei nu se vede, de aici putem să judecăm, putem să fim subiectivi. Dar nu putem să fim subiectivi când fratele ei are atâtea fete pe care le-a dus la videochat și e clar că tu cu fratele tău erai implicată.

 

Citeste si: Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre perioada în care a făcut videochat: „Sunteți bolnavi mintal, îmi este greață...”

Citeste si: Incredibil cum s-a pozat Simina Loica in a 7-a luna de sarcina! Fanii au felicitat-o imediat!

Bianca
Bianca

Ce sfat îi dă Ricardo lui Livian

Mai are și o atitudine de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Ea este dreaptă și o să înfrunte pe toată lumea. Păi cu ce înfrunți pe toată lumea, cu cei ai făcut? Și mai dai și lecții de viață, să nu se uite lumea. Ție nu îți place să te uiți, ție îți place să faci. Ea a făcut și el era peștele ei, între ghilimele. Nu se aștepta ca aceste screenshoturi să apară. Ce poate spune acum, că te-a constrâns fratele tău și că tu erai minoră? Fratele ei să recunoască faptul că a făcut lucrurile astea. Părerea mea, el a pus-o să facă, el a îndrumat-o să facă, ea a fost ipocrită și a fost constrânsă să facă lucrurile acestea. A fost și el în emisiune, nu părea genul ăsta. El era un mic peștișor. Până la urmă, adevărul a ieșit la iveală.

Și eu am fost pus în aceeași situație și mă pun în locul lui Livian. Nu sunt în măsură să îl judec pe el acum sau pe ea. Toate lucrurile acestea le fac pentru că nu suport ipocrizia, minciuna. Dar dacă aș fi în locul lui Livian și aș fi știut dinainte și mi-a zis, nu aș fi acceptat. Nu aș fi fost de acord, acum e faptul consumat. Dacă el a știut dinainte, probabil că a știut și de treaba cu fratele ei. Am văzut în vlogul lui că el îi ia apărarea Biancăi și pune problema la fel, că nu a știut ce face. Și iubita mea a făcut vlog, Deea a susținut-o că se gândea la ea, cum se simte, nu la ce a făcut ea", a mai spus Ricardo.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

TAUR: Horoscop NOIMBRIE 2021. Nativii zodiei își pot întemeia familie

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, cum a murit soția lui

GEMENI: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii GEMENI au probleme cu banii

CITEȘTE: Aniversarea căsătoriei pe ani. Ce simbolizează fiecare an de căsnicie


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

BERBEC: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii Berbec își cunosc sufletul pereche

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri