Un tânăr în vârstă de 20 de ani a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a mâncat ultima lui cină: o porție de spaghetti.
Un tânăr în vârstă de 20 de ani a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a mâncat ultima lui cină: o porție de spaghetti.
Studentul din Belgia a comis greșeala de a mâncat spaghetti cu sos roșu, vechi de 5 zile și păstrate la temperatura camerei în tot acest timp.
Imediat i s-a făcut rău, însă a încercat să ignore simptomele și să meargă la somn, potrivit mirror.co.uk.
Băiatul, însă, nu s-a mai trezit. Potrivit medicilor, studentul a experimentat o toxiinfecție alimentară severă, cauzată de bacteriile dezvoltate în mâncarea păstrată la o temperatură necorespunzătoare.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: HEPATITA C, boala cruntă a ficatului. Cauze spirituale
În momentul în care au apărut simptomele de greață, diaree, el a încercat să le ignore și nu le-a acordat nicio importanță majoră.
Însă toxinele acumulate i-au afectat imediat ficatul, cauzând un blocaj.
"Mulți oameni mănâncă paste sau noodleși care au rămas după ce s-a gătit și nu au nicio problemă. Aveți grijă cu alimentele care sunt ținute afară mai mult de câteva ore. Dacă miroase ciudat, e mai bine să nu o mâncați", este recomandarea medicilor.