„A fost prea mare gravitatea faptelor.” Ce decizie s-a luat în cazul eliberării lui Cristian Cioacă


Au început primele demersuri pentru eliberarea condiționată a lui Cristian Cioacă. Miercuri, cel care i-a luat viața Elodiei a fost prezentat în fața comisiei de eliberare condiționată de la Penitenciarul Colibași.


In articol:

Pentru cel care a ucis-o pe Elodia ar fi început drumul spre o eliberare condiționată, iar fostul polițist a fost prezentat în fața comisiei de eliberare de la Penitenciarul Mioveni.

Citește și: „Am slăbit 15 kilograme.” Florin Rusu, o nouă șansă la viață, după ce a fost victima farmecelor. Prin ce momente grele a trecut artistul

Ce decizie s-a luat în cazul eliberării lui Cristian Cioacă

Cristian Cioacă a fost condamnat în anu 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Fostul polițist a fost acuzat că a ucis-o pe Elodia Ghinescu, soția lui, iar trupul femeii nu a fost găsit nici până în momentul actual.

Cazul Elodiei Ghinescu a fost foarte mediatizat la acele clipe, iar dispariția misterioasă a avocatei a fost la acel moment cel mai controversat eveniment din România.

Mai bine de trei ani s-au vehiculat în spațiul public numeroase ipostaze, având-o ca subiect principal pe Elodia Ghinescu, dar în urma anchetei, fostul polițist a fost găsit vinovat.

În momentul actual, Cristian Cioacă și-a executat fracția din pedeapsă și ar exista posibilitatea eliberării condiționate, iar din acest motiv miercuri a fost prezentat în fața comisiei de la Colibași.

Citește și: Care este salariul unui poștaș în România, în anul 2023. Aceștia primesc bonuri de masă de 600 de lei pe lună

Ce decizie s-a luat în cazul eliberării lui Cristian Cioacă

Ce decizie s-a luat în cazul eliberării lui Cristian Cioacă

[Sursa foto: woebiz]

Ce s-a decis în cazul eliberării condiționate pentru Cristian Cioacă

Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu a declarat, în cadrul unui interviu, că la comisia pentru eliberare condiționată s-a decis amânarea cu patru luni a unui verdict.

„Ce am aflat și eu, tot din presă, este faptul că i-ar fi dat o amânare de patru luni. A primit această amânare de 4 luni, iar probabil că săptămâna viitoare va avea un termen pe instanță sau va exista un dosar acolo la Judecătorie la Pitești", a explicat avocata familiei Ghinescu, pentru Wowbiz.ro.

Ce spune avocatul familie Ghinescu despre eliberarea lui Cristian Cioacă

Avocatul consideră că dacă Cristian Cioacă și-a îndeplinit fracția din pedeapsă și a muncit în timpul zilelor de detenție nu ar trebui să fie un motiv pentru eliberare înainte de termen.

„Este un termen foarte mic față de gravitatea faptelor comise, față de poziția pe care a avut-o. Faptul că și-a omorât soția, pe mama copilului lui, a dat publicității conținutul informațiilor de pe emailul Elodiei – toate aceste aspecte sunt de natură de a agrava situația și nu pot fi considerate circumstanțe atenuante. Prin urmare, eu spun că nu ar trebui să fie eliberat condiționat, ci ar trebui să execute întreaga pedeapsă. Instanța trebuie să aibă în vedere aceste aspecte și nu faptul că a avut un comportament normal și a lucrat în timpul executării pedepsei. Ar trebui să execute întreaga pedeapsă și nu ar trebui să beneficieze de eliberarea condiționată înainte de termen", a declarat Crina Radu.

Ce decizie s-a luat în cazul eliberării lui Cristian Cioacă

Ce decizie s-a luat în cazul eliberării lui Cristian Cioacă

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citește și: Cine este Cristina Cioran. „Eu am așteptat, am sperat să se repare, dar ceva odată stricat, nu se mai poate repara din păcate.”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este doctorul Cristian Andrei. „Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Elodia, la un pas de a fi găsită? Ce au descoperit anchetatorii într-o râpă de lângă Râșnov

„Trebuie să stau nemachiată câteva zile.” Bianca Drăgușanu, pe mâinile medicilor, după ce a făcut alergie la un produs cosmetic

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri