Elodia, la un pas de a fi găsită? Ce au descoperit anchetatorii într-o râpă de lângă Râșnov


Elodia a dispărut, lăsând în urma ei zeci de întrebări fără răspuns. Cu toate acestea, anchetatorii au făcut descoperiri importnate legate de moartea ei.


In articol:

Elodia Ghinescu a dispărut de acasă în august 2007. Soțul ei, Cristian Cioacă, care era polițist la Poliția din Argeș la vremea respectivă, a anunțat dispariția ei abia în luna septembrie a aceluiași ani.

Deși cadavrul Elodiei nu a fost niciodată găsit, probele descoperite de anchetatori au dus la arestarea și condamnarea partenerului ei de viață la 15 ani și opt luni de închisoare. Momentan, el se află după gratii, de unde susține în continuare că nu i-a luat viața soției lui și că este nevinovat.

Cazul Elodia: Ce au descoperit anchetatorii într-o râpă

Deși Cristian Cioacă nu a mărturisit niciodată uciderea Elodiei, probele descoperite de anchetatori au fost de ajuns. La o lună de la dispariția avocatei, polițiștii au găsit într-o râpă de lângă Râșnov uniforma de polițist a lui Cristian Cioacă și mai multe obiecte care aparțineau lui și soției lui.

Multe dintre indiciile descoperite de anchetatori au fost găsite cu ajturoul lui Toby, un câine de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

„Specializarea cainelui este descoperire cadavre umane. Sunt destul de multe cazuri la activ, dar sunt cateva mai cunoscute, cum este cazul Elodia, care este cel mai mediatizat si cel mai cunoscut. La el am participat si noi, am facut cautari in zonele Brasovului”, a povestit polițistul Cristinel Dumitra.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri