„A fost o experiență la limita morții.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele clipe din viața lui

„A fost o experiență la limita morții.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele clipe din viața lui

Mădălin Ionescu a avut parte de o experiență dramatică care i-a marcat viața, iar el a ales să o împărtășească public, generând o reacție emoțională puternică din partea soției sale, care a izbucnit în lacrimi în timpul interviului TV.

Timp de mai bine de doi ani, întreaga umanitate a fost afectată de teroarea unui virus invizibil, mai exact, coronavirusul. Această perioadă a adus multe schimbări în societate și a fost marcată de tragedii în rândul familiilor din întreaga lume.

Familia lui Mădălin Ionescu a fost una dintre cele care au suferit foarte mult acum doi ani.

După o luptă îndelungată și dificilă cu o boală incurabilă, tatăl prezentatorului a trecut în neființă.

Citește și: „Dereglări absurde de ritm cardiac.” Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!

Mădălin Ionescu nu poate trece peste pierderea tatălui său

După o suferință greu de imaginat, tatăl său a trecut în lumea cealaltă, lăsând în urmă o mare durere și tristețe. Moartea sa a creat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și iubit.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Mădălin Ionescu a fost una dintre persoanele cele mai afectate de pierderea tatălui său și încă resimte durerea. În cadrul unei emisiuni prezentate de soția sa, acesta a mărturisit că încă își reproșează unele lucruri legate de moartea tatălui său și crede că ar fi putut face mai mult.

Un luptător puternic, care a dorit să aibă pe toată lumea alături de el până în ultima clipă, fapt care subliniază faptul că era conștient de apropierea morții.

Moartea a venit imediat după ce fiul și soția sa au rugat pe Dumnezeu să îi dea putere sau să îl cruțe de durere.

Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele clipe din viața lui

Chiar dacă au trecut doi ani de la evenimentul tragic, Mădălin Ionescu mărturisește că încă nu poate accepta ceea ce s-a întâmplat, mai ales că la acel moment a simțit și a realizat că se apropie de un moment tragic.

Cu toate acestea, nu a putut face nimic pentru a amâna pierderea care a afectat profund atât familia sa cât și el.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

„A fost o experiență la limita morții și care a durat foarte mult timp, în care am avut și intuiții și revelații și mi s-au întâmplat și fenomene tip paranormal, dar a fost și cumplitul moment al morții tatălui meu, foarte greu de gestionat, pentru că, deși avea o boală care nu ar fi trebuit să-l lase să conștientizeze clipa morții, eu cred că el a știut că va muri atunci. Cred că pur și simplu m-a așteptat, n-a vrut să moară până nu m-a văzut, deși nu mai putea să mai vorbească. O să-mi reproșez asta toată viața, el a făcut un infarct și eu am pus totul pe seama gravității stadiului final al bolii. N-am chemat salvarea atunci, chiar dacă era o chestie de zile și doar i-ar fi prelungit agonia și că n-am făcut destule chestiuni pentru el. El ar fi avut parte de un alt final dacă nemernicii care au gestionat pandemia nu ar fi închis părinții în spitale sau centre de bătrâni, dacă i-ar fi lăsat să aibă legătură cu familia”, a povestit Mădălin Ionescu în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Citește și: „Cam de un an mă confrunt cu chestia asta”. Cristina Șișcanu, despre problemele de sănătate pe care le areCitește și:

„Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia

„De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies