„A fost o experiență la limita morții.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele clipe din viața lui!

„A fost o experiență la limita morții.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele clipe din viața lui!
„A fost o experiență la limita morții.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele clipe din viața lui!

Mădălin Ionescu a avut parte de o experiență dramatică care i-a marcat viața, iar el a ales să o împărtășească public, generând o reacție emoțională puternică din partea soției sale, care a izbucnit în lacrimi în timpul interviului TV.

Timp de mai bine de doi ani, întreaga umanitate a fost afectată de teroarea unui virus invizibil, mai exact, coronavirusul. Această perioadă a adus multe schimbări în societate și a fost marcată de tragedii în rândul familiilor din întreaga lume. Familia lui Mădălin Ionescu a fost una dintre cele care au suferit foarte mult acum doi ani.

După o luptă îndelungată și dificilă cu o boală incurabilă, tatăl prezentatorului a trecut în neființă.

Citește și: „Dereglări absurde de ritm cardiac.” Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!

Mădălin Ionescu nu poate trece peste pierderea tatălui său

După o suferință greu de imaginat, tatăl său a trecut în lumea cealaltă, lăsând în urmă o mare durere și tristețe. Moartea sa a creat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și iubit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mădălin Ionescu a fost una dintre persoanele cele mai afectate de pierderea tatălui său și încă resimte durerea. În cadrul unei emisiuni prezentate de soția sa, acesta a mărturisit că încă își reproșează unele lucruri legate de moartea tatălui său și crede că ar fi putut face mai mult.

Un luptător puternic, care a dorit să aibă pe toată lumea alături de el până în ultima clipă, fapt care subliniază faptul că era conștient de apropierea morții. Moartea a venit imediat după ce fiul și soția sa au rugat pe Dumnezeu să îi dea putere sau să îl cruțe de durere.

Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele clipe din viața lui

Chiar dacă au trecut doi ani de la evenimentul tragic, Mădălin Ionescu mărturisește că încă nu poate accepta ceea ce s-a întâmplat, mai ales că la acel moment a simțit și a realizat că se apropie de un moment tragic. Cu toate acestea, nu a putut face nimic pentru a amâna pierderea care a afectat profund atât familia sa cât și el.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

„A fost o experiență la limita morții și care a durat foarte mult timp, în care am avut și intuiții și revelații și mi s-au întâmplat și fenomene tip paranormal, dar a fost și cumplitul moment al morții tatălui meu, foarte greu de gestionat, pentru că, deși avea o boală care nu ar fi trebuit să-l lase să conștientizeze clipa morții, eu cred că el a știut că va muri atunci.

Cred că pur și simplu m-a așteptat, n-a vrut să moară până nu m-a văzut, deși nu mai putea să mai vorbească. O să-mi reproșez asta toată viața, el a făcut un infarct și eu am pus totul pe seama gravității stadiului final al bolii. N-am chemat salvarea atunci, chiar dacă era o chestie de zile și doar i-ar fi prelungit agonia și că n-am făcut destule chestiuni pentru el.
El ar fi avut parte de un alt final dacă nemernicii care au gestionat pandemia nu ar fi închis părinții în spitale sau centre de bătrâni, dacă i-ar fi lăsat să aibă legătură cu familia”,
a povestit Mădălin Ionescu în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Citește și: „Cam de un an mă confrunt cu chestia asta”. Cristina Șișcanu, despre problemele de sănătate pe care le areCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Horoscop Rac Iulie 2024. Nativii Rac au o putere fizică și mentală extraordinară

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies