„De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

„De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

Cristina Șișcanu și-a acuzat soțul că i-a ascuns unele situații din trecutul său amoros.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului au demonstrat că se iubesc cu adevărat și că povestea lor de dragoste este una sinceră și reală.

Astfel, ori de câte ori au ocazia, cei doi soți își arată public iubirea unul față de celălalt și nu se tem să vorbească deschis despre detaliile din interiorul căsniciei lor.

Ce i-a ascuns Mădălin Ionescu soției sale

Citește și: „Am avut o chimie puternică.” Care este secretul unei căsnicii de lungă durată. Cristina Șișcanu a dezvăluit totul

Ce i-a ascuns Mădălin Ionescu soției sale

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

[Sursa foto: Instagram]

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună o fetiță minunată. Cei doi sunt foarte transparenți atunci când vine vorba despre relația lor de cuplu, vorbind deschis despre povestea lor de dragoste.

Cu toate acestea, Mădălin Ionescu a ascuns mai multe lucruri chiar și de soția sa. Tot ceea ce se cunoaște de trecutul prezentatorului TV înainte să o cunoască pe actuala sa soție este că Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit și are doi copii din celălalt mariaj.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

Mădălin Ionescu a preferat să păstreze discreția cu privire la trecutul lui, atât față de public, cât și de soția sa. În cadrul emisiunii pe care o moderează, Cristina Șișcanu l-a acuzat pe soțul său că de-a lungul timpului a fost secretos în privința vieții sale amoroase.

Mădălin Ionescu: Habar n-am ce o să mă întrebi, mi-e teamă.

Eu n-am fost genul să-ți facă mărturisiri legate de ce s-a întâmplat în viața mea amoroasă .”

Cristina Șișcanu: Păi, am multe curiozități de dinaintea mea în legătură cu partea asta amoroasă .” 

Mădălin Ionescu: N-am fost genul care să-ți facă confidențe .”

Cristina Șișcanu: De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat .”, a fost dialogul dintre cei doi soți.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

De ce nu a vrut Mădălin Ionescu să vorbească despre relațiile sale din trecut

Citește și: „Nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol.” Cristina Șișcanu a spus ce nu i-ar putea ierta soțului său! Acela va fi momentul în care mariajul lor va lua sfârșit

Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu 

[Sursa foto: Instagram]

Mădălin Ionescu a avut un motiv bine întemeiat pentru care nu a dorit să vorbească despre viața sa amoroasă din trecut, atât public, cât și cu actuala sa soție. Prezentatorul TV este de părere că trecutul e trecut și trebuie să rămână acolo. Mai mult decât atât, susține că dacă trecutul este discutat și adus în relația din prezent nu se descoperă nimic, ci doar se pot strica relațiile care acum contează.

Pe mine mă deranjează foarte tare, nu știu dacă este un obicei românesc, dar foarte multe dintre cupluri când își încep povestea de dragoste, o intoxică cu tot felul de relatări despre ceea ce s-a întâmplat înainte. Deja te încarci cu niște chestii care denotă că nu ai depășit emoțional acele experiențe. N-am avut nevoie să-ți povestesc acele lucruri.”, a spus Mădălin Ionescu.

 Citește și:

„Nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine mucegăită cu margarină” Ioana Ginghină a avut probleme financiare în tinerețe

„Și la noi sunt momente mai puțin frumoase” Grațiela Duban a vorbit despre divorț

ego.ro Cât se prăjește dorada. Trucul pentru a obține un gust perfect

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies