„De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

„De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

Cristina Șișcanu și-a acuzat soțul că i-a ascuns unele situații din trecutul său amoros.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului au demonstrat că se iubesc cu adevărat și că povestea lor de dragoste este una sinceră și reală.

Astfel, ori de câte ori au ocazia, cei doi soți își arată public iubirea unul față de celălalt și nu se tem să vorbească deschis despre detaliile din interiorul căsniciei lor.

Ce i-a ascuns Mădălin Ionescu soției sale

Citește și: „Am avut o chimie puternică.” Care este secretul unei căsnicii de lungă durată. Cristina Șișcanu a dezvăluit totul

Ce i-a ascuns Mădălin Ionescu soției sale

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

[Sursa foto: Instagram]

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună o fetiță minunată. Cei doi sunt foarte transparenți atunci când vine vorba despre relația lor de cuplu, vorbind deschis despre povestea lor de dragoste.

Cu toate acestea, Mădălin Ionescu a ascuns mai multe lucruri chiar și de soția sa. Tot ceea ce se cunoaște de trecutul prezentatorului TV înainte să o cunoască pe actuala sa soție este că Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit și are doi copii din celălalt mariaj.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Mădălin Ionescu a preferat să păstreze discreția cu privire la trecutul lui, atât față de public, cât și de soția sa.

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Cristina Șișcanu l-a acuzat pe soțul său că de-a lungul timpului a fost secretos în privința vieții sale amoroase.

Mădălin Ionescu: Habar n-am ce o să mă întrebi, mi-e teamă. Eu n-am fost genul să-ți facă mărturisiri legate de ce s-a întâmplat în viața mea amoroasă .”

Cristina Șișcanu: Păi, am multe curiozități de dinaintea mea în legătură cu partea asta amoroasă .” 

Mădălin Ionescu: N-am fost genul care să-ți facă confidențe .”

Cristina Șișcanu: De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat .”, a fost dialogul dintre cei doi soți.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

De ce nu a vrut Mădălin Ionescu să vorbească despre relațiile sale din trecut

Citește și: „Nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol.” Cristina Șișcanu a spus ce nu i-ar putea ierta soțului său! Acela va fi momentul în care mariajul lor va lua sfârșit

Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu 

[Sursa foto: Instagram]

Mădălin Ionescu a avut un motiv bine întemeiat pentru care nu a dorit să vorbească despre viața sa amoroasă din trecut, atât public, cât și cu actuala sa soție. Prezentatorul TV este de părere că trecutul e trecut și trebuie să rămână acolo. Mai mult decât atât, susține că dacă trecutul este discutat și adus în relația din prezent nu se descoperă nimic, ci doar se pot strica relațiile care acum contează.

Pe mine mă deranjează foarte tare, nu știu dacă este un obicei românesc, dar foarte multe dintre cupluri când își încep povestea de dragoste, o intoxică cu tot felul de relatări despre ceea ce s-a întâmplat înainte. Deja te încarci cu niște chestii care denotă că nu ai depășit emoțional acele experiențe. N-am avut nevoie să-ți povestesc acele lucruri.”, a spus Mădălin Ionescu.

 Citește și:

„Nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine mucegăită cu margarină” Ioana Ginghină a avut probleme financiare în tinerețe

„Și la noi sunt momente mai puțin frumoase” Grațiela Duban a vorbit despre divorț

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies