„Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia

„Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia
„Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu exclud posibilitatea de a-și mări familia.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului au reușit să își consolideze relația de iubire și să formeze împreună o familie frumoasă și unită.

Mădălin Ionescu este la a doua căsnicie, iar din fostul mariaj prezentatorul TV are doi copii, pe Filip și Ștefania. Atât el, cât și soția lui, Cristina Șișcanu, se ocupă de creșterea celor trei copii, doi din fostul mariaj al lui Mădălin Ionescu și micuța Petra, ce reprezintă rodul iubirii dintre Cristina

Șișcanu și soțul său.

Mădălin Ionescu, tată sau bunic?

Citește și: „De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia[Sursa foto: Instagram]

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu are frumoasa vârstă de 20 de ani.

Astfel, curând prezentatorul TV ar putea fi pus în poziția de a deveni bunic. În cadrul emisiunii moderate de soția sa, Mădălin Ionescu a vorbit despre posibilitatea de a deveni bunic și ce ar face în această situație.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Prezentatorul TV a mărturisit că nu are de gând să intervină sub nicio formă în deciziile fiicei sale, dar că indiferent de situație, o va susține și va fi alături de ea, chiar și din postura de bunic.

„Este decizia ei! Sincer, este strict decizia ei, nu văd de ce ar trebui să mă opun. Eu am luat niște decizii în viața, unele greșite, alte inspirate, aici iau în calcul tot ce înseamnă viața unui om și este important ca ea să-și ia propriile decizii. Dacă decizia ei este să aibă un copil cu cineva, chiar dacă poate nu ar fi pregătită, ce aș putea să fac? Nu am nimic împotriva unui copil, este o taină a vieții acesteia și chiar dacă vremurile sunt complicate și viitorul nu sună foarte bine, aș putea fi bunic,

aș fi unul excepțional.”, a spus Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu exclud posibilitatea de a avea încă un copil

Citește și: „Dereglări absurde de ritm cardiac.” Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia[Sursa foto: Instagram]

Soția prezentatorul TV a profitat de ocazie și l-a întrebat pe partenerul său de viață dacă este pregătit să devină tată.

Astfel, Mădălin Ionescu a răspuns cu o întrebare, iar replica finală i-a revenit Cristinei Șișcanu. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să fie mamă, în schimb, există anumite frici pe care le are într-o astfel de situație. Deși nu este vorba de partea financiară, Cristina Șișcanu se teme că nu vor putea să îi acorde viitorului copil suficient timp, atât ea, cât și soțul său fiind implicați în mai multe proiecte profesionale.
Mai mult decât atât, vârsta reprezintă un alt motiv pentru care nu ar lua totuși decizia de a deveni părinți.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu: Ești pregătit să fii tată din nou?”

Mădălin Ionescu: „Vrei să fii mamă din nou?”

Cristina Șișcanu: „Mi-ar fi plăcut, dar am niște temeri așa, de viitor, nu știu dacă ne descurcăm, e și vârsta, nu mai sunt și eu tânără. Cu descurcatul nu mă refer din punct de vedere financiar, ci al gestionării timpului. Continuăm discuția acasă pe tema asta?”, a fost dialogul dintre cei doi.

 Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Pe mine mă deranjează” Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu. Ce nu poate să-i accepte nici acum soțului său?

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies