„Pe mine mă deranjează” Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu. Ce nu poate să-i accepte nici acum soțului său?

„Pe mine mă deranjează” Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu. Ce nu poate să-i accepte nici acum soțului său?

Giulia Anghlescu a vorbit despre căsnicia sa cu Vlad Huidu. Artista a recunoscut că în trecut a suferit de gelozie.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani, iar de-a lungul timpului au trecut împreună prin momente fericite, dar și prin anumite situații neplăcute.

Cei doi și-au clădit o familie minunată de care sunt foarte mândri, având împreună doi copii minunați.

Astfel, de-a lungul timpului, artista și soțul său au demonstrat că au trecut testul timpului și că sunt un cuplu foarte bine închegat, iubindu-se și respectându-se unul pe altul.

Cu toate acestea, există și în prezent anumite lucruri care generează anumite discuții contradictorii, dar pesete care cei doi soți reușească să treacă și să meargă mai departe.

Ce făcea Giulia Anghelescu la începutul relației cu Vlad Huidu

Citește și: ”Sunt doamnele care cred că nu au ce face.” Giulia Anghelescu, replică pentru persoanele care o judecă pentru fotografiile sexy

Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt împreună de mai bine de 16 ani, iar de-a lungul timpului au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește viața lor personală. Cu toate acestea, artista a mărturisit că la începutul relației cu soțul său dădea dovadă de un comportament toxic. Deși Vlad Huidu nu îi dădea niciun motiv care să trezească suspiciuni, blondina își făcea tot felul de scenarii și era geloasă fără motiv.

Cu toate acestea, Giulia a reușit să depășească această gândire, iar acum în relația lor lucrurile sunt mai mereu roz.

« În urma cu 16 ani mai erau gelozii in relația noastră. El nu a fost gelos niciodată. Eu sufeream de "scenarită cronică" atunci când eram mai tânără, dar ca orice femeie care se respectă, dacă nu îți faci scenarii nu ești femeie practic.

Îmi făceam tot felul de filme, însă am renunțat de mult, îmi ocupa prea mult timp .», a declarat Giulia Anghelescu pentru Spynews.ro.

Care este cel mai deranjant lucru pentru Giulia Anghelescu în relația cu Vlad Huidu

Citește și: Cine este Vlad Huidu, soțul Giuliei Anghelescu. „Nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta!”

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu

[Sursa foto: Facebook]

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au reușit să-și clădească relația perfectă. Mariajul lor se bazează pe o relație de iubire, dar și de prietenie, cei doi având o comunicare excelentă și reușind să se susțină reciproc indiferent de situație.

Cu toate acestea, Giulia Anghelescu a mărturisit că tot există ceva ce o deranjează la soțul ei și nu poate accepta.

Pe mine mă deranjează că nu este la fel de ordonat precum am visat eu că va deveni cândva, am visat, speranța moare ultima practic. Dar, am învățat să nu mai fiu impulsivă, clar nu mă mai enervez din nimicuri, iar acest lucru ne-a ajutat foarte mult în ultimii ani.", a mai spus soția lui Vlad Huidu.Citește și:

Gina Pistol, primele imagini din luna de miere! Prezentatoarea TV are parte de clipe de relaxare alături de Smiley

Anca Serea a comentat ținuta lui Carmen Iohannis! Ce a spus vedeta despre stilul vestimentar al Primei Doamne a României

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies