A fost gasita moarta dupa 42 de ani, in timp ce se uita la TV! Marturiile socante ale vecinilor


Aceasta femeie a fost gasita in casa, pe canapea, in timp ce se uita la televizor. Nu este nimic normal, pentru ca Hedviga Golik era moarta de 42 de ani.

Potrivit celor care au investigat cazul, femeia si-a facut un ceai inaite de a se aseza pe canapea in fata televizorului. Ceasca inca se afla langa ea, 42 de ani mai tarziu.

Femeia s-a nascut in 1924. Ultima data fusese vazuta in 1966. De atunci, nimeni nu mai stia nimic de ea. Vecinii ei credeau ca s-a mutat in capitala. Trupul ei a fost gasit de autoritati 42 de ani mai tarziu, cand au intrat in apartament pentru a stabili cine este proprietarul.

Citeste si: 2017 fara vara in Romania? Acest fenomen straniu nu a mai avut loc din 1816: "Vom trece printr-o perioada de transformari generale"

Cand au intrat in apartament, oamenii legii au avut senzatia ca se afla intr-un loc in care timpul s-a oprit. Vecinii au fost socati de acea desoperire. Jadranka Markic avea numai 9 ani cand Hedviga Golik a fost vazuta ultima data in viata, dar isi aduce aminte de ea. Spune ca aceasta era o femeie tacuta si retrasa, dar politicoasa. Toti cei care o cunosteau credeau ca a plecat din apartamentul ei si s-a mutat in capitala pentru a locui impreuna cu rudele. Nimeni nu se astepta ca femeia sa fie moarta in propria locuinta atat de mult timp.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri