A construit o biserică și a scăpat de un proces. Ce și-a dorit să facă tatăl lui Codin Maticiuc după moartea mamei sale. “Pe panoul cu acel termen de finalizare era: „Când o vrea Dumnezeu.”

A construit o biserică și a scăpat de un proces. Ce și-a dorit să facă tatăl lui Codin Maticiuc după moartea mamei sale. “Pe panoul cu acel termen de finalizare era: „Când o vrea Dumnezeu.”
A construit o biserică și a scăpat de un proces. Ce și-a dorit să facă tatăl lui Codin Maticiuc după moartea mamei sale. “Pe panoul cu acel termen de finalizare era: „Când o vrea Dumnezeu.”

Codin Maticiuc a povestit despre ce a făcut tatăl său după moartea mamei lui.

Codin Maticiuc a povestit despre experiența de după moartea bunicii lui, mama tatălui său.

Ce și-a dorit tatăl lui Codin Maticiuc să facă după moartea mamei lui

Citește și: „Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat.” Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mi-aș dori să am bani mai mulți. La restaurant nu mă uit niciodată cât costă mâncarea!” Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri

Codin Maticiuc a povestit, în cadrul unui podcast, despre dorința tatălui său de a face o masă săptămânală după moartea mamei lui, însă preotul a refuzat păruindu-i o muncă destul de complicată. 

„Când a murit bunica mea, mama tatălui meu, tatăl meu s-a dus să o înmormânteze în satul Livezi de lângă Focșani, de unde era ea. Și s-a dus acolo și la final s-a dus la părinte și i-a zis „Părinte, aș vrea în memoria mamei mele să faci tu, în fiecare duminică, cu niște femei din sat, îți trimit eu bani să cumperi alimente și să faci o masă pentru săraci.”
Nu mai știu cât i-a promis, vreo 2000 de lei. „În fiecare duminică, cât oi trăi eu, să faci această masă.” 
Părintele i-a zis. „Mi se pare foarte complicat ce vrei, dar eu aș avea nevoie de vreo 5000 de lei aici la biserică.” Tatăl meu a fost atunci dezamăgit. Dacă îi dădea 2000 de lei pe viață, nu mai zic că mai crește și inflația, el putea să își tragă și 500 de lei pe lună.
Era un părinte care n-a avut chef efectiv să muncească, să organizeze, să facă o chestie mișto. Iar atunci tatăl meu a zis că „nu” și a plecat trist spre București și a cumpărat un ziar unde a văzut povestea unui preot care construiește o biserică și i-a zis șoferului să meargă direct acolo.”,
a spus Codin Maticiuc.

Cum l-a ajutat construirea bisericii să scape de un proces de ani de zile

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

După refuzul preotului de a organiza acea masă săptămânală, tatăl lui Codin Maticiuc a plecat la București, unde a văzut un anunț cum că se construiește o biserică.

Acesta s-a oferit să dea bani, iar după ani de zile, povestindu-i preotului de proces, și-a dat seama că femeia cu care se judeca vine la aceeași biserică pe care el o construise în mare parte. Când femeia a aflat cine a a oferit banii pentru biserică, aceasta a închis procesul.  „Direct de la înmormântare și cu expereința asta din Livezi, a venit la București și s-a dus la biserica asta care era în construcție.
A găsit vreo 6 oameni pe schelă și s-a dus la ei și a întrebat cine era preotul. Unul dintre ei era preotul, lucra în haine de muncă. A strâns niște bani de la enoriașii din zonă, iar pe panoul cu acel termen de finalizare a construcției era, scrisese părintele: „Când o vrea Dumnezeu.” Și a zis tata: „părinte, îți dau eu banii, pun și eu”, zis și făcut. A cumpărat clopotele, le-a importat. Anii au trecut, iar acest părinte a devenit unul dintre prietenii buni ai tatălui meu. 
Taică-miu i-a povestit că avea un proces cu o doamnă pe un teren care ne bloca nouă alt teren. Ne judecam de ceva timp și taică-miu era disperat. Și l-a pus să zică numele. A zis: „o știu, e de aici de la biserică, o chem acum.” Și doamna a zis „Dumneavoastră construiți această biserică?” Și tata a zis „da”. Doamna a zis: „de mâine retrag procesul”, a mai povestit Codin Maticiuc.

 Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mi-aș dori să am bani mai mulți. La restaurant nu mă uit niciodată cât costă mâncarea!” Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies